Zwanger week ..

Zwanger week 35

 35 weken zwanger en nog 35 dagen te gaan.

Aflopen zondag heb ik mijn babyshower gehad!
Ik wist dat de shower eraan zat te komen maar alsnog een grote verassing. De woonkamer zat vol met mensen toen ik binnen kwam om 14:00.
We hebben eerst met zn alle een heerlijke en mooie (!!) taart gegeten en daarna kwamen de cadeau’s. Via een foto op het cadeautje moest ik raden van wie het was. Mini en ikzelf onwijs verwend met heel veel mooie, handige en bruikbare cadeau’s! Hier even een foto spam;


De laatste loodjes wegen het zwaarst wordt wel eens gezegd. Ik neem aan dat dit op de zwangerschap slaat want ik kan mij er wel in vinden. Ik voel mij nog steeds prima hoor maar oh wat zit die buik ongelofelijk in de weg..
Omkleden na het douchen, daar doe ik gewoon dubbel zo lang over als voorheen. Sokken aan doen, veters strikken nóg langer. Slapen lukt op zich wel gewoon goed. Het is even mijn draai vinden maar de uitvinder van het voedingskussen krijgt van mij een groot applaus. Ik kan niet te lang rechtop zitten dan schopt m’n mini in mijn ribben. Maar zit ik te lang onderuit gezakt dan krijg ik weer last van mijn rug. Omdat ze nu ingedaald ligt voel ik het echt als ze der hoofd beweegt het lijkt soms wel alsof ze er uit kruipt. Maar ik heb haar vriendelijk verzocht nog even 35 dagen te blijven zitten.

Verder heb ik continu het gevoel als of ik teveel heb gegeten bij een all you can eat sushi restaurant. Het is dat ik weet dat ik móet eten anders zou ik zo heel de dag op alleen drinken kunnen leven. Ik heb eigenlijk echt geen rare eetgewoonte gehad. In ieder geval niet met dingen combineren die echt niet samen kunnen of zo. Ik heb nu wel mijn verslaving aan ijsblokjes. Het “schijnt” dat dan je ijzer te laag is maar mijn ijzer was juist heel hoog dus dat klopt ook weer niet. Maar dus; ik moet echt in elk drankje ijsblokjes gooien, ik heb het ook zo enorm warm elke keer. Gek is dat natuurlijk niet ik heb twee liter extra bloed dat door mijn lichaam gepompt word dus warm krijg je het dan vanzelf wel.

Ik heb alle baby kleertjes die ik tot nu toe in mijn kast heb liggen gewassen. Ze heeft (per ongeluk) 165 kleding stukken
:-).. maar meerendeel is romper dus op zich valt het wel mee, toch? En dit is van maat 50 tot maat 74 dús dan is ze alweer 6/9 maanden. Al moet ik in die grote maatjes nog wel wat kleding stukken erbij maar dat komt tegen die tijd wel weer.. haar beddengoed was ik pas 1 of 2 weken voor de uitgerekende datum anders ligt dat zo stof te happen. Niet dit weekend maar het weekend erop ga ik de box naar beneden tillen, verven en daarna plaatsen. Ik kan me het nog niet voorstellen hoe dat eruit ziet straks en al helemaal niet als ze erin ligt!

Afgelopen week heb ik drie verschillende soorten thee gekregen. In onwijs leuke verpakking. De bedoeling was daar in deze blog al wat over te schrijven maar ik ben nog niet aan het proeven van de thee gekomen dus dit houden jullie te goed voor volgende week!


Voor nu was dit week 35. Niet zo lang maar ik heb eigenlijk ook echt totaal geen inspiratie deze week.. volgende week een nieuwe kans! Hopelijk gewoon een normale week blog en geen baby aankondiging :-).

35 dagen te gaan
2500 gram
43,5e centimeter

Tot volgende week!
Liefs, Kirsten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *