Zwanger week ..

Zwanger week 34

Nog 42 dagen!!!!! Oh my wat gaat het snel. Ik word er eerlijk gezegd een beetje zenuwachtig van als ik eraan denk. Over een ruime maand typ ik waarschijnlijk de blog dat ze geboren is, kun je het je voorstellen? Ik niet.

Ik mag tot nu toe echt zeggen dat ik een goede zwangerschap heb gehad. Ik ben totaal niet misselijk geweest, geen enkele keer ziek geweest ondanks dat het hele huis heeft lopen snotteren en ben tot nu toe nog steeds mobiel. En nu even t huis door om overal op af te kloppen.

Dinsdag moest ik weer naar de verloskundige. “Heb je vorige keer een vinger prik gehad?” Eh nee.. Nou die mocht ik mooi toen. Ik even blij dat ik geen suikerziekte heb want mijn pijngrens is zo heftig laag dat die vinger prik echt zeer deed?  Verder is m’n mini ingedaald en ligt ze vast in m’n bekken. Weinig tot geen kans dus dat ze nog in een stuit terecht zal komen. Dat scheelt ook weer want ik heb een filmpje gekeken waar ze een baby gingen draaien nouuuuu daar heb ik geen zin in.

Dat ingedaald liggen merk je ook wel hoor. Je krijgt echt af en toe een soort ongesteldheidsbuikpijn en je moet nog vaker naar de wc, kan dat? Nou en of. Maar hey zo blijven we in beweging.


Vorige week kwam Juliette van liefkleingeluk met de vraag of ik al een babyhapjes pureer stoom ding had. Nou, nee. Die prijzen van die apparaten staan mij nou niet zo aan (€150+). Ze vertelde mij dat ze er nog eentje nieuw in de doos had staan en voor een héél schappelijke prijs wilde verkopen. Nou, dat wilde ik natuurlijk wel! Nog eens een limited edition variant ook. Veel goede recensies over gelezen dus dit word over 5,5e maand heerlijk gemakkelijk baby hapjes maken! Je kan ’t maar in huis hebben toch?

Bovenstaande foto gemaakt door Juliette

 

Ik ben gebeld door de store waar ik de kinderwagen besteld heb. Deze word eind van de maand bezorgd! Super fijn! En je raad het nooit.. 2uur later krijg ik een email van Maxi-Cosi dat ik een kinderwagen gewonnen heb.. oh oh oh suuuuper leuk natuurlijk! Echt onwijs blij ermee en de wagen is nog eens geweldig mooi ook! Als ik mijn bestelde Mutsy terug breng moet ik 25% annuleringskosten betalen.. beetje jammer dat een winkel daar zo gierig in is want hij is nog niet eens binnen. Pff.
Over twee weken in ieder geval met mijn moeder naar Helmond om de gewonnen wagen op te halen! Er zit ook helemaal een lunch en zo bij en vast van alles nog omheen dus daarom bezorgen ze hem niet.


Ook heb ik (denk ik) mijn geboortekaartje gevonden! Oh oh oh dit is net zo’n dilemma als een naam bedenken. Er is zoooo veel keuze! Met foto? Zonder foto? Enkele kaart? Dubbele kaart? Gedichtje erin of is dat juist afgezaagd? Nu ik haar naam dus duizend keer heb getypt en heb zien staan op geboortekaartjes word alles zo veel echter. Ik heb met een bedrijf dat geboortekaartjes verkoopt een onwijs mooie deal kunnen maken. Maar alles daarover komt later terug in een blog als ze geboren is!

 

Dat mijn buik enorm gegroeid is kan iedereen wel zien. Ik heb in week 16, 20 en nu in week 34 een soort gelijke foto gemaakt. Dan zie je het verschil pas erg!

 

En als laatst maakte ik deze foto ook van de week. Ik ben oprecht zo blij dat mijn buik nog netjes is, zonder zwangerschap striemen. Mn navel is alleen een beetje gek geworden door mijn navelpiercing van een aantal jaren geleden. Maar dit schijnt weer normaal te worden zei mijn verloskundige dus daar wachten we dan maar rustig op!

 

Dit was mijn week 34, als de mini zich aan der afgesproken datum houdt komen er nog 6 weekblogs online. Ik ben heel benieuwd aangezien ze zich ook al in week 37 mag melden.

 

Tot volgende week!

Liefs Kirsten

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *