Zwanger week ..

Zwanger week 36

Alweer 36 weken zwanger. Iedereen zei altijd; “Die 9 maanden vliegen voorbij geniet ervan.” Nou dit kan ik beamen. Ik had nooit gedacht dat het allemaal zo onwijs snel zal gaan. Het lijkt wel gisteren dat ik erachter kwam dat ik zwanger was. Dat ik met een vreselijk gevoel in de abortuskliniek in Rotterdam zat om mijn kind weg te moeten halen. Dat ik mij liet overhalen omdat dat de “beste keuze” zal zijn. Wat ben ik blij dat mijn meisje zich niet liet zien op de echo waardoor ik de pillen niet mee kreeg naar huis. Waardoor ik niet de allerergste fout van mijn leven heb gemaakt. Dit alles had allemaal zo moeten zijn, ze wilde niet weggehaald worden maar bij mij blijven. En dat blijven we ook zeker!
Over 28 dagen liggen we samen in het grote bed te kroelen, ik blijf er gewoon vanuit gaan dat ze op 23-11 geboren gaat worden.

Via Instagram kreeg ik contact met Babs, zij maakt onwijs leuke baby spulletjes en wilde mij een swaddlezakje & een Maxi-Cosi cover toesturen. Ik heb voor de kleur oudroze met witte stipjes gekozen. Hieronder zie je een foto van het zakje.

Een foto van de Maxi-Cosi cover heb ik nog niet. De Maxi-Cosi wordt morgen wel bezorgd! Naast cover is het ook een doek om met wat privacy borstvoeding te kunnen geven en past de cover precies over het zitje in een winkelwagentje. Onwijs handig natuurlijk en ik ga daar zeker goed gebruik van maken!

Naast Maxi-Cosi spulletjes maakt Babs nog veel en veel meer. Wel alles kind gerelateerd dus mocht je een kindje
(op komst) hebben moet je zeker even een kijkje nemen op haar site!
Door HIER te klikken kom je er direct!


Gisteren heb ik wel mijn gewonnen kinderwagen opgehaald! Wat was dit leuk om te doen. Samen met mijn moeder ben ik naar Helmond gereden. Daar staat het bedrijf van Maxi-Cosi. We kregen eerst een korte uitleg en mochten zelf ook even voelen hoe de wagen reed. We sloten af met een heerlijke lunch en kregen daarna elk onze kinderwagen mee naar huis. Er hadden 3 Nederlandse mensen gewonnen en 3 Belgische. De kinderwagen is zo nieuw dat de bijbehorende producten zoals een luiertas en voetenzak nog niet eens leverbaar zijn. Niet dat dat voor mij uit maakt want ik ga een andere tas en voetenzak gebruiken.

Mini heeft voorlopig dus twee wagens, hoe luxe is dat :-)! Lekker afwisselen en heel veel kilometers maken. Zo gaan die kilo’s er wel weer af.
Hieronder wat foto’s. Gewoon met m’n iPhone genomen dus niet ‘het perfecte plaatje’.


Vanavond om 20:00 mag ik weer naar de verloskundige. Ik denk zomaar dat ik na deze afspraak elke week een afspraak heb tot dat ze geboren gaat worden. Dit keer gaan we mijn geboorteplan bespreken. Waar ik wil bevallen, of ik pijnbestrijding wil, of ik borstvoeding wil geven, wie de navelstreng mag doorknippen blablabla. Ook krijg ik te horen wat er allemaal in mijn vluchtkoffer moet en mag ik vanaf vanavond de matrasbeschermers gaan gebruiken, je weet maar nooit wanneer die vliezen breken!

En O ja! Voor dat ik het vergeet. Een oud klasgenoot van mijn moeder kwam via mijn moeder op mijn blog. Hij en zijn vrouw hebben een eigen bedrijfje in thee en vroeg mij of ik een pakketje wilde ontvangen. Natuurlijk wil ik dat!
Kijk hóe leuk de verpakking al is!
Ik weet niet of je vanaf de foto goed kan lezen wat erin zit dus ik typ het nog even voor de zekerheid:

Zwanger: “Een verzameling van bloemen en kruiden die je helpen om fysiek en emotioneel tot rust te komen”
Ingrediënten: Rooibos, groene rooibos, melisse, rozenblaadjes, korenbloem, lavendel en appelbes.

Vrouwenkracht: “Heerlijke melange van kruiden die het vrouwenlichaam ondersteund en verzacht tijdens hormonale schommelingen. Ook een frisse mix die de dag een energiek karakter geeft.”
Ingrediënten: Citroenmelisse, vrouwenmantel, duizendblad, sint-janskruid, brandnetel, venkel, citroenverveine en goudsbloem.

Borstvoeding: “Deze mix van venkel, anijs en karwijzaad is weldadig voor de (baby)darmen. Stimuleert de melkproductie van de kersverse moeder en bevordert een goede nachtrust.”
Ingrediënten: Venkel, anijs, karwijzaad.

Ik heb enkel de “zwanger” thee nog geproefd en ooooooo wat is dit lekker! Ik hoefde helemaal niets te schrijven erover in mijn blog maar ik zal deze thee dus echt aanraden. Ik zal de directe link naar de boven genoemde thee HIER plaatsen. Ze verkopen er nog veel meer soorten dus niet alleen voor mama’s (to be).


Nou, dit was het weer voor deze week. Een hoop gedaan, een hoop gekregen en oh zo dankbaar voor alles wat zo fijn op mijn pad terecht komt!
Tot volgende week met hopelijk weer gewoon een week blog!

Liefs, Kirsten.


28 dagen
2900 gram
45 centimeter

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *