Zwanger week ..

Zwanger week 24

Oeps, eigenlijk was de blog van vandaag mij totaal ontschoten. Laten we het houden op zwangerschapsdementie.. haha

24 weken zwanger. Vanaf vandaag is de baby levensvatbaar. Dit wil zeggen dat als ze nu geboren zal worden de artsen er alles aan zullen doen haar in leven te houden. Nu alles veel moderner geworden is, is de kans dat ze het zal overleven veel groter dan vroeger.
Maar ze mag voorlopig nog wel even blijven zitten. Dan zie ik der over 16 weken wel verschijnen.

Ik heb wel helaas wat zwangerschapskwaaltjes gekregen laatste week. Zodra ik 3 minuten loop krijg ik zo’n last van m’n milt, alsof ik 10 km heb gerent met 5 liter water op. Echt niet te doen ook.  Gelukkig heb ik hier in Brussel totaal geen last van gehad toen we 3 dagen de hele dag aan het wandelen waren.
Ook ben ik weer onwijs moe. Dit had ik de eerste 8 weken van mijn zwangerschap ook en dit kruipt nu langzaam weer terug. Zelf al doe ik de hele dag niets. Maar ja, zo lang ik nog niet misselijk ben of ziek neem ik alles maar voor lief!

De drie dagen dat ik in Brussel was waren echt onwijs leuk! Samen met mijn zwangere vriendinnetje lekker gelopen en de toerist uitgehangen. Helaas heeft België qua kledingsmaak nou niet dezelfde als dat de onze is dus zijn we de laatste dag in Nederland gaan shoppen. Na die drie dagen wel extreem uitgeput, de eerste nacht thuis direct 12 uur achter elkaar geslapen. Mijn conditie was voor ik zwanger was al -3 ofzo en nu -83. Maar maakt niet uit na de geboorte ga ik weer proberen sportief te doen in mijn leven.

Aankomende woensdag vier ik mijn 24ste verjaardag! Ik heb het eigenlijk de laatste jaren niet echt meer gevierd maar nu leek het mij, en mijn moeder, wel leuk om voor een laatste keer zonder kind goed te vieren. Ben zo benieuwd hoe het volgend jaar zal zijn. Dan is de mini alweer 9 maanden oud en blaast zij vast mijn kaartjes uit op de taart in plaats van ik zelf.
Voor nu weet ik echt niet meer wat ik nu nog allemaal wilde vertellen aan jullie dus ik houd het hier maar bij.

Oja! Ik heb wel vast 2 super leuke schoentjes (in de sale dus dat mag) gekocht. Zo lief.
Oké dat was het echt.

Tot volgende week!
Liefs,
Kirsten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *