Zwanger week ..

Zwanger week 25

Ennnnn daar was week 25!

Vanmorgen naar de verloskundige geweest en de baby en ik zelf zijn weer goedgekeurd.
Ik was maar 1 kg aangekomen in 4 weken tijd? Ik had echt zeker 7 kilo verwacht als ik naar mijn buik kijk.

Gisteren was mijn verjaardag en werd ik 24. Mijn eerste verjaardag in 8 jaar tijd zonder wijn (toen mocht je nog alcohol drinken op je 16e, goede oude msn tijd.) En mijn laatste verjaardag zonder kind erbij. Het was een fijn rustig feestje met alle familie leden en vriendinnen die dichtbij mij staan.

Van de week vond ik het weer eens tijd om foto’s te maken van mijn buik. Ik haat het om zelf voor de camera te staan maar ja, het is anders ook zo zonde als ik later geen enkele foto met een dikke buik heb. Ook had ik echt geen zin om mijn hele fotostudio op te bouwen dus ik heb gebruik gemaakt van het avondzonnetje dat mijn kamer inscheen.
Zie hier het resultaat:

Verder heb ik afgelopen dinsdag zélf (oké met hulp van oma) een baby broekje in elkaar genaaid van een oud shirt dat van mijzelf is geweest. Ik koos voor een zwarte stof omdat ik dit bij kindjes leuk vind staan maar bijna nooit ergens zie. (Tips zijn welkom.)
Later zelf nog 2 broekjes zonder hulp gemaakt, niet perfect maar wel echt schattig.
Nog even honderd keer oefenen op oude shirtjes en dan ga ik leuke stofjes kopen op de markt voor weinig. Echt grappig om te zien hoe je supersnel een nieuw kledingstuk in elkaar hebt geflanst. Ik zal later een foto posten hier van omdat ik nu simpel weg te lui ben mijn camera op te laden en foto’s te maken. hihi

Tot zo ver week 25! Nu fijn met een vriendinnetje opzoek naar een leuk tentje om vanmiddag te lunchen.
xxx
Liefs Kirsten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *