Zwanger week ..

Zwanger week 23

De blog kwam een dagje eerder online want ik ga morgenochtend samen met mijn zwangere vriendinnetje een paar nachtjes en daagjes naar Brussel! Even heerlijk er tussenuit. Voor alle inbrekers – ik woon thuis met nog 5 personen dus doe geen moeite.

Ik heb er echt zin in om eventjes weg te zijn en leuke dagen te hebben! 2 jaar geleden zijn we samen naar Venetië geweest dat was ook zo tof! En voor volgend jaar staat Griekenland of Spanje met een andere vriendin en mini-me op de planning. Kan daar ook nu al naar uitkijken.

Voor de rest gaat het goed! Ik begin langzamerhand wel weer wat moeier te worden en niet alles gaat zo vlug meer als voorheen. Zo heb ik zondag een fotoshoot gehad met een baby’tje en 2 kindjes van 4 en 6 en was daarna zó versleten. Maar ja alles voor de luiers.

Soms schopt ze zo onwijs hard dat je echt denkt; wow, rustig aan chick waar haal je die kracht vandaan je bent 500 gram.
Ik heb zo’n app die ik dagelijks ‘bijhoud’ waarin ze tips vertellen of wat de baby allemaal al kan en zo en zag vandaag dat de baby alweer 30,5e centimeter is. Dat is gewoon een liniaal?!? Natuurlijk ligt ze opgepropt maar wow dat gaat zo snel. Toen ik bekend maakte dat ik zwanger was schreef ik ‘Lief klein propje van 4,5cm ik houd nu al van je’. Dat is dus al 26cm geleden.

Van een vriendinnetje heb ik afgelopen donderdag avond een heel pakket gekregen met allerlei suuuuper leuke spulletjes. Ze heeft haar eerste adidasjes al binnen!

Ook zat er een sieradendoosje in met een mini armbandje met een plaatje waar ik haar naam op kan laten zetten met een klein diamantje. Zoooooooo leuk! Ik wilde echt al een armbandje kopen voor der maar om het dan zomaar te krijgen vind ik echt super lief.
Nu nog een naam bedenken. Ik stond 100% achter een naam tot twee vriendinnen weer met een naam kwamen die ook op mijn lijstje stond. Deze naam komt wel wat vaker voor dan die ik had bedacht maar die zou dan wel weer als tweede naam kunnen.
Echt. De grootste struggle is een naam bedenken voor je kind.
Ik ben namelijk echt een persoon dat snel is uitgekeken op iets, (serie, telefoon dekbed blabla) en kan niet als ik de naam van mijn dochter na 4 maanden niet meer leuk vind zeggen ‘O ja nee, nee doe toch maar …..’. Het is echt iets wat je maar 1x kan kiezen en het ermee moet doen. Maar ik heb nog ehm, 120 dagen de tijd dus ik heb nog eventjes.

Ik ben er wel uit welke kinderwagen ik wil! Deze krijg ik van mijn moeder en stiefvader. Die dingen zijn duurrrrr niet te doen. En ik wil wel echt een nieuwe want dat vind ik gewoon een stuk fijner. Ook krijg ik bij die kinderwagen een Maxi-Cosi en regenhoes erbij vanuit de winkel dus dat is wel mooi meegenomen. Maar dan moet ik nog wel adapters halen om de Maxi-Cosi op de kinderwagen te klikken. Echt, wat er allemaal wel niet bij komt kijken. Ik verbaas mij elke keer weer.

Nou voor nu was dit het! Ik ga mijn koffer vast een beetje pakken en vanavond nog een fotoshoot op het strand met 2 kids.

Tot volgende week!
Liefs, Kirsten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *