Zwanger week ..

Zwanger week 22

En toen was week 22 alweer aangebroken.
Soms vind ik de weken onwijs snel gaan en andere keren weer niet. En iedereen die maar, lief bedoeld, roept; “geniet van je zwangerschap!!” Ik zou niet eens weten hoe dat genieten moet haha.
Ik doe eigenlijk niet anders dan anders.

Ik ben verslaafd aan Prisonbreak en kijk elke dag zo’n 6 afleveringen. Verder lig ik te bakken in de tuin als er een zonnetje is en geef ik echt te veel geld dat ik niet kan missen uit aan baby spullen.

Wel ben ik weer begonnen met mijn fotografie op te pakken. Ik had dit eventjes voor mijzelf op een laag pitje gezet omdat mijn hoofd nog niet toe was aan leuk fotograferen.
Nu heb ik afgelopen zaterdag een fotoshoot gehad en zulke lieve reacties op de foto’s gekregen. Echt onwijs jammer dat zij hun kindje niet op het internet willen want nu kan ik ze ook niet laten zien.
Gister eind van de middag ook een fotoshoot gehad met een meisje en haar hondje en aankomende zondag weer een fotoshoot van een newborn jongetje en zijn 2 zusjes.
Toch weer even die spaarpot voor de luiers vullen!

Ik wil mijn werk als fotograaf door blijven zetten. Ik heb hier immers mijn diploma voor en dit kan ik straks ook het makkelijkste combineren met een baby.
Tot eind september werk ik nog door en dan vind ik het wel fijn om er even tussen uit te gaan! Ik fotografeer ook voornamelijk kindjes en ik denk zomaar dat ik straks met een buik van 8 maanden niet meer overeind kom als ik zo’n ukkie heb gefotografeerd.

Verder had ik nog gesolliciteerd bij de Prenatal, maar, je zult t niet geloven, ik ben te oud. Dus vanaf je 23ste kom je nergens meer aan de bak. Dat worden nog lange jaren dan.

Deze week is eigenlijk weer niet zo heel erg interessant, sorry!
Ik heb nog steeds geen last van kwaaltjes of rare eetgewoontes.
Wel kom ik elke avond wat moeilijker in slaap, normaal slaap ik altijd op mijn buik maar dit ligt echt niet lekker meer, en met dat voedingskussen lig ik alleen maar te vechten dus dat schiet ook nog niet op.

Ik zal hieronder wat foto’s posten van mijn fotografie. Dan zien jullie wat ik normaal met mijn leven altijd doe naast Netflix kijken en zonnen haha.
Nee, fotografie is en blijft mijn passie. Ik ben er, vind ik zelf, best goed in.
Oordeel zelf maar! En mocht je door al deze beelden ook zo’n fotoshoot willen kan je mij via mijn fotografie Facebook of site een berichtje sturen zal er even naar linken -> HIER en HIER

Nou voor nu weet ik echt niets bijzonders meer te vertellen aan jullie. Maar ach! Deze week kwamen al 2 extra blogs online dus ik heb best wel mijn best gedaan!

Tot week 23.
Liefs, Kirsten

Eén reactie

  • Danique

    Wat fijn dat het nu een stuk rustiger gaat! Elke keer lees is je blogs ;)En neem het er nog maar ff van met de rust die je hebt! Haha. Voor je het weet gaat ze rond rennen!
    Probeer wel uit te kijken met zonnen he;) kan je onder andere een zwangerschapsmasker van krijgen
    En zoals idd iedereen zegt geniet er lekker van ja!! Het gaat zo snel allemaal

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *