Zwanger week ..

Zwanger week 18

Na het bekend maken dat ik een meisje zal krijgen ben ik overspoeld met leuke en lieve reacties! Ik leek wel jarig. Nu lijkt alles ook weer een beetje echter, want soms heb ik echt niet het besef dat ik zwanger ben. Mijn buik is nog niet zo’n mooi strak bolletje en ik voel de baby nog niet. Ik hoop dat hier snel verandering in komt! Het lijkt mij zo mooi en tegelijkertijd onwijs raar om iets binnen in je buik te voelen. Ik weet ook niet wat ik kan verwachten? De ene zegt het voelt als een plopje en de ander zegt weer dat het als een vlinder voelt. Voorlopig heb ik alleen nog maar bandenpijn. Oh, en hele heftige realistische dromen. Ik las dat dat komt door de zwangerschap (?). Elke nacht is het wel zo ver dat ik na een droom even moet bijkomen en mij realiseren dat het niet echt gebeurd is. Heb natuurlijk voor het gemak ook geen leuke maar altijd enge. Ik hoop niet dat dat de komende tijd nog erger kan worden!

Volgens m’n app moet de baby nu 20cm zijn en 200gram. Naar  mijn idee klopt dat alleen niet want met de echo van vorige week was de baby 13centimeter en zeiden ze dat alles prima was..  de volgende echo is op 6juli. Dit is de 20 weken echo en gaan ze gelijk kijken of de baby geen open ruggetje/hartje/hazenlip etc heeft. Best spannend! Deze echo is overigens niet verplicht. Niet alle ouders willen weten of hun kindje een afwijking heeft. Ik wil dit wel. Ik neem aan dat alles goed is want ik ben jong en in mijn familie komt niets ‘afwijkends’ voor. Bij mijn ex wel, bij hem ontbreekt het aan een hart hebben en volwassen zijn. (Sorry not sorry). Gelukkig heeft dat geen gevolgen voor mijn dochtertje want ik zal haar wel de juiste opvoeding geven en zorgen dat ze begrijpt wat oorzaak en gevolg inhoud.

Verder ben ik gisteren gebeld door mijn mentor en ik ben GESLAAAAGD! Yes Yes Yes! Na het rotnieuws van afgelopen zaterdag dat mijn lieve kat van net een jaar dood gereden is (ik wist niet dat je zo veel kon huilen om een dier), gelukkig ook nog goed nieuws.

Morgen ga ik een box ophalen, die kan ik tweedehands overkopen van een meisje dat in Dordrecht woont. Dit scheelt toch zeker weer heel veel geld wat ik goed kan gebruiken voor andere spulletjes!
En dan heb ik op de kinderwagen (die ik van mn mams krijg) geloof ik echt alle grote spullen in huis.

Dit was het voor week 18!
Tot de volgende

xxxx Kirsten

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *