Extra

En het is een …

Aaaaaaahhhh wat was ik toch een partijtje zenuwachtig afgelopen donderdag.
Ik had eerst om 10:00 een afspraak bij de verloskundige, standaard afspraak met bloeddruk & wegen.
Nóg niets aangekomen, mooi. Daarna moest ik door racen naar Ridderkerk om mijn nicht op te halen om vervolgens naar Dordrecht te gaan. Ik was al snel aan de beurt en na een korte kennismaking mocht ik op de bank liggen. (Of tafel? Ik weet niet wat het woord daarvoor is.) Terwijl ze met de echo over mijn buik ging riep ze: “Ja hoor! Ik zie wat het is”. Waarop mijn nicht er achter aan gooide: “IK OOK!!!” Ja hallo. Ik wil het ook weten?! “Een mini piemel?” Vroeg ik voorzichtig. “Nee, dit is een prinsesje” Waaaaaatttttt omgggg. Wauw. Die had ik echt niet zien aankomen. Hoe dan?! Mijn gevoel dacht echt dat die een jongetje zou worden. Maar wat ben ik ongelofelijk blij met dit nieuws. Natuurlijk hoop je dat het gezond is maar mijn voorkeur lag écht bij een meisje. Vooral als alleenstaande moeder is het toch leuk om echte meiden dingen te gaan doen, vind ik dan!

Mijn vriendinnen heb ik het bekend gemaakt doormiddel van cakejes met roze muisjes erin.
3/4 dachten echt dat het een jongetje zou worden dus waren oprecht geshockeerd. Ik heb direct al veel roze spulletjes gekregen van veel mensen. Mn kamer begint al een beetje op een meisjes kamer te lijken, heerlijk!

Hieronder het filmpje hoe mijn vriendinnen, en de man van mijn vriendin reageerde na het eten van het cakeje!

Deze blog is eventjes kort, enkel met het nieuws dat ik dus zwanger ben van een meisje. Mijn eigen prinses!

Tot de volgende!

Liefs,
Kirsten

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *