momlife

Slapen met SNURK

Zoals de meeste wel weten heeft Emma van baby af aan bij mij op de slaapkamer gelegen.
Ik werd alleenstaande moeder, studeerde nog en had geen eigen woning. Thuis was er ook geen slaapkamer over dus hop, ledikantje erbij. Dit ledikantje werd na twee jaar een peuter bed en bij een peuter bed hoort een peuter dekbed!

Mijn zoektocht begon want ik wilde het liefst wel een dekbed dat ook mooi bij die van mij stond. Uiteindelijk kwam ik uit bij SNURK!
De producten van SNURK (dekbedden, slaapkleding, mondkapjes etc) zijn allemaal gemaakt van 100% katoen, Oeko-Tex gecertificeerd. Dit betekend dat het vrij is van giftige stoffen en waterbesparend wordt geproduceerd. De stof is zacht en soepel en krijgt een speciale anti-krimp behandeling! Ik wist niet eens dat het bestond maar het werkt echt. De dekbedden kunnen in de droger en blijven het formaat houden dat jij hebt gekocht.

Wat ook leuk is om te weten, is dat SNURK de foto’s zelf maken. Echt zelf! Dus als jij het dekbed met een astronaut kiest, of die met een prinses of het origami? Dit is allemaal echt in een studio gefotografeerd, geen kant en klaar plaatje van het internet.

Maar dus! Ik bestelde twee dezelfde dekbedden bij SNURK. De bosdieren variant. Het stond superleuk in onze slaapkamer en Emma vond het maar al te leuk dat we precies dezelfde dekbed hadden. Zij de peuter variant en ik een tweepersoons dekbedovertrek.

Ook mijn vriend moest gaan geloven aan mijn obsessie voor SNURK. De dekbedden van SNURK zijn zo zacht, je wilt gewoon niet anders meer. Zelfs na oneindig keer wasssen blijft de print supermooi. Emma mocht dit keer haar eigen peuterdekbed uitkiezen en zij koos voor de ballerina dekbedovertrek. Op het kussen staat een kroontje en op het dekbed zelf het lijf van de ballerina. Zo is het net zoals je haar zelf bent!

Mijn vriend mocht niet zelf kiezen, haha. Ik koos een tweepersoonsdekbed van pompom’s . Het dekbed staat lekker vrolijk zeker niet druk! Ook bij mijn vriend liggen wij met zijn drie op een kamer. Maar wel gezellig alle drie onder ons SNURK dekbed!

Ik kan ook zeker niet beloven dat dit mijn laatste aankoop geweest is. Ik ben fan. Niet alleen van de dekbedden maar ook van de kleding die ze verkopen. Ken je het merk niet? Kijk dan zeker even op de website.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *