momlife

Pakjes avond cadeaus.

Daar is die weer, Sinterklaas en al zijn pieten zijn Nederland weer ingevaren. De eerste Corona Sinterklaas. Ook mijn werk loopt minder goed door het virus maar ik wil Emma Lieve wel een geweldige pakjes avond bezorgen. Lees je mee naar wat ik onder andere heb uitgekozen voor haar?


Ik had al vaker gehoord dat Playmobil bij Amazon een stuk goedkoper is dan in de speelgoed winkel. Omdat Emma met haar verjaardag veel Playmobil heeft gekregen vond ik het een leuk idee dit te kunnen aanvullen met Sint.

Zo koos ik deze Playmobil auto.
Dit Playmobil ijsjesverkoper setje
En het Playmobil kattenverblijf


Er zijn natuurlijk nog veel leuke set’s te koop. Deze waren toen ik ze nam allemaal rond de 50% korting van de originele prijs. Scheelt toch een hoop! Ook speelt Emma veel in haar keukentje. Ik wilde dus ook voor daar een leuke aanvulling aan geven. Ik kocht twee keuken producten, een mixer

En van dit zelfde merkje een blender

Via Amazon kun je heel makkelijk sint cadeaus shoppen. Ze hebben allerlei sintlijstjes waar de mooiste cadeaus op staan. Klik hier voor meer sint inspiratie.

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *