momlife

Het perfecte wimper serum!

Hi!

Ik heb nooit een blog geschreven over een make-up of cosmetica product, maar we gaan ervoor want deze ervaring moet ik echt delen met jullie.

27 augustus 2020 had ik na een half jaar mijn wimper extensions eraf gehaald. Van mijn wimpers was niet veel over. Zeg maar gerust niets. Nu had ik ze er ook zelf afgehaald, wat natuurlijk ook niet al te best is.

Ik had echt het idee dat het nooit meer goed zal komen dus ik bestelde direct een wimperserum op bol.com. Dit serum kostte mij iets over de €50. En voelde ook echt als een rib uit mijn lijf maar als ik zie wat ik ervoor terug heb gekregen, is het iedere euro waard geweest.

Je brengt het serum iedere avond (of ochtend)op. Dit is heel simpel, gewoon alsof je eyeliner aanbrengt. Na een paar weken zie je echt al verschil en na een aantal maanden echt een wereld van verschil. Zie hieronder de before and after.
Dit waren mijn wimpers voor de extensions en voor het serum. Gewoon een prima lengte en een goede krul.

Dit waren mijn wimpers enkele dagen na het verwijderen van mijn extensions. Zo kort, zo dun, helemaal futloos, afgebroken. Ik had nog 3 lange wimpers en de rest was zo kort. Ik was ook echt bang dat het nooit meer goed zal komen.
En na! Mijn wimpers zijn volledig hersteld en zó veel langer geworden dan voorheen. Ik gebruik geen wimper kruller of zo’n witte mascara voordat ik de normale op breng. Echt ik raad iedereen aan dit te kopen. Die 50 euro is het zeer maar dan ook zeer zeker waard! Ik doe nu een half jaar met mijn serum en hij is nog niet op. Ook smeer ik het niet meer elke dag maar zo’n 2x per week.
KOOP HET HIER 

Je gaat mij dankbaar zijn. xxx

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *