momlife

Review Philips Lumea

Om te beginnen, ik heb dit product zelf gekocht! Dus echt mijn eigen ervaring met de Philips Lumea.

In maart 2020 kocht ik na lang, heel lang twijfelen het IPL apparaat van Philips. De “Philips Lumea Prestige BRI956/00”

Ik had altijd al enorm veel last van scheerbultjes. Tot aan littekens aan toe.Niets hielp, mannen scheermesjes, andere scheerschuim, harsen, niets. Ik vond het zelf niet zo fijn om in een kliniek te laseren. Natuurlijk gaat dit veel sneller maar het was én duur en je ligt daar in je blote poes. Liever niet, voor mij. Gelukkig kan je tegenwoordig die IPL apparaten ook zelf kopen. Nu was dit ook niet echt goedkoop maar het apparaat is wel gewoon van jou zelf. Je had allemaal varianten, van AliExpress tot super duur. Ik ging voor de Philips. Dit was een merk dat ik kon en de recensies die ik via internet las waren prima!

Ik las dat je na 3 maanden pas verschil zag, dus om pas in de zomer te beginnen had geen zin. Ik wilde in de zomer al haar loos zijn.De behandeling doet geen zeer. Je scheert jezelf daar waar je de behandeling wilt toepassen (bikini lijn, benen, oksels, gezicht). Voor elk lichaamsdeel is er een speciaal opzet stuk. Ik wilde vooral mijn bikini lijn en oksels. Ik had de hoop dat je na 1 behandeling al klaar was maar dit was natuurlijk niet zo. Om de 2 weken gebruik je ‘m. En na drie maanden zag ik inderdaad al verschil! Er zit een app bij die je herinnerd wanneer je moet laseren. Ik was zo verbaasd. Mijn haartjes bleven op een gegeven moment echt weg! Ik heb de zomer in bikini doorgebracht zonder bultjes in mijn liezen. Dit was een punt waar ik zo onzeker over was.

Nu snap ik dat je denkt: Jeetje, wat een onwijs duur ding.
Is het! Dat is het zeker. Maar ik ben nu na 11 maanden nog steeds zo blij dat ik het gekocht heb. Er is ook een iets goedkopere variant. Deze is goedkoper omdat er minder kopstukken opzitten maar hij werkt even goed.

Dus wil jij van de zomer ook zonder scheerbultjes lopen? Zonder dat geïrriteerde gevoel door een schurend bikini broekje.
Deze IPL apparaten gaan je helpen.

HIER shop je de Lumea Prestige (die heb ik)
En HIER shop je de Lumea advanced (goedkopere versie)

Bij vragen mag je natuurlijk altijd even een DM sturen op Instagram!
Liefs, Kirsten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *