Emma Lieve

Zomer shoppen bij Schattigebabykleertjes.nl

Ik vond het weer de hoogste tijd om zomerkleding te scoren voor Emma! Van vorige zomer heb ik bijna alles verkocht wat nog netjes was dus haar kastje was vrijwel zomer-leeg. Vorige zomer zat Emma Lieve in 92/98 maar nu echt in 104. In deze blog laat ik jullie zien wat ik heb geshopt bij schattigebabykleertjes.nlBovenstaande kleding is van het merk Levv. Ik kende het merk niet maar was opslag verliefd! Vooral de beige kleur vond ik blijkbaar heel mooi haha.

Kwaliteit van de stof voelt heel fijn! Ik had het rood witte shirtje alleen als tricot verwacht maar het is een dunne blouse stof. Lijkt mij super fijn voor een warme dag! Het broekje leek op de foto ook een dikkere stof maar is ook dun, zit dus lekker losjes ipv strak. Ook shopte ik er een lange mouwen shirt bij. Zo’n “Peter pan kraagje” is echt mijn all time favourite.


Dit shirtje met de teenslippers en de jumpsuit met madeliefjes is van het merk name-it. Ik heb al van baby af aan kleding van name-it voor Emma. Aan de onderkant van de jumpsuit zitten druk knoopjes! Handig om snel los te maken als Emma naar de wc moet.

De bovenkant van de teenslippers zit er echt opgenaaid, soort 3D effect echt heel leuk!

En je kan de twee merken ook combineren met elkaar. Kijk maar!


Hier vind je de Levv collectie
En hier de Name-it collectie!

Shopse!
O ja! Op instagram geef ik vanavond 24/03/2021 – 2x €100 shop te goed weg. Doe je mee?

Liefs,
Kirsten

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *