Emma Lieve

Emma-update maand 3

3 maanden, d-r-i-e!

Wauw het gaat soms zo snel maar aan de andere kant, wat is drie maanden? Niets, gewoon nog een baby’tje.

Aan t begin van deze maand werd Emma opeens onwijs verkouden. Zo verkouden dat ze zelf dacht te stikken en niet meer stopte met gillen die nacht. Zo verschrikkelijk zielig. Op dat moment wist ik ook echt niet wat ik moest doen. Ik had niets in huis van kinderneusspray oid. Nu hebben we er natuurlijk 5 op voorraad staan voor het geval dat. Deze verkoudheid heeft best lang voorgezet want is zelfs nu nog een beetje aanwezig.


Verder is Emma best veel gegroeid. Tegen maatje 50 had ik al gedag gezegd maar maat 56 moet daar nu ook aan gaan geloven. Dit was een goed moment om dus lekker te gaan shoppen! Hebben jullie mijn shopblog gelezen? Die vind je HIER!

Emma is ook een echt duimelotje geworden. Haar spenen wilt ze niet tot nauwelijks meer. Gelukkig had ik maar 3 spenen gekocht eentje newborn en 2 0/6 maanden. Die 2 van 0/6 maanden en eentje die ze van mijn vriendinnetje Sharon heeft gekregen liggen nog wel in haar bedje en in de box. Emma krijgt het niet altijd voor elkaar om haar duim in haar mondje te krijgen dus dit gaat gepaard met een hoop stres en een boze baby. Ze houd haar duim in haar vuist en douwt vervolgens dus haar hele hand in haar mond. Dan is de speen weer handig om haar even te kalmeren, hehe.
Kijk nou hoe schattig! Hoe we dit later gaan afleren zien we dan wel weer. Blije baby, blije mama. En kijk dr even shinen in haar ‘TEAM MOMMY” shirt. Team mommy, voor altijd en altijd en altijd!


Verder heb ik deze maand ieder weekend wat fotoshoots gehad! Mn moeder paste toen op Emma zodat ik rustig kon werken. Het blijft een beetje passen en meten wanneer je wat gaat doen met een baby. Ik heb meerdere malen met Emma op schoot gezeten terwijl ik foto’s van de fotoshoot aan t nabewerken was. Zelf douchen? Kán. Maar niet vlak voor de fles. Dan sta je er 4 minuten in en bedenkt ze dat ze toch eerder honger heeft. Je make-up doen? Alleen wanneer ze net slaapt en als je een beetje opschiet ben je net op tijd klaar voor ze weer gaat gillen. Hihi.
Volgen jullie trouwens allemaal mijn fotografie Facebook pagina al? Bij 1000 likes geef ik een flinke korting op een fotoshoot. Even een ‘like’ geven dus! -> KLIK


Emma is afgelopen maand echt een lachebekje geworden. Ze herkend ons al en lacht als je tegen haar praat. Nu ze je herkend en je beter kan zien heeft ze het verlaten ook door. Als ze in niet zo’n goede bui is kan ik niet naar de wc zonder een huil van Emma op de achtergrond. O ja! Ze heeft zich ook al omgedraaid van haar rug naar naar zij/buik. Ik schrok me rot, haha! Daarna deed ze het nog 1x maar nu is ze er weer even mee gestopt .

Morgen moeten we weer naar het consultatiebureau. Daar krijgt Emma weer een prik. Bleh ik haat ze! Elke keer als het doorslapen perfect gaat komt er weer een prik aan waar ze koorts van krijgt en dus slechter slaapt. Ik hoop zo dat het deze keer mee valt.
OJAAA vergeet ik bijna het leukste! Wij hebben een vakantie geboekt, yeah! 8 dagen lang gaan wij de Spaanse zon opzoeken. Met ‘wij’ bedoel ik mijn vriendinnetje Lesley, Emma Lieve en ik. Ik heb er zo’n zin in!

Verder gaat alles hier zijn gangetje. Voor de meisjes mama’s onder ons. Ik mag via Instagram een mooi aankleedkussenhoes weggeven. Mee doen kan tot a.s vrijdag 20:00. Even naar mijn Instagram gaan en de stappen volgen!

Dit was de Emma-update van deze maand. Eind februari komt er nog een shop-blog online.
Liefs, Kirsten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *