Zwanger week ..

Shopblog januari.

Nu ik weer ben begonnen met werken en dus mijn eigen geld verdien ga ik daar ook weer naar uitgeven. Omdat ik nog thuis woon heb ik verder geen kosten aan eten of huur/hypotheek. Ik kan nu dus ook ‘letterlijk’ al het geld uitgeven wat ik verdien. Niet dat ik dit doe, elke maand gaat er ook een gedeelte naar mijn spaar-rekening. Maar door het vele kopen bedacht ik mij dat het misschien wel leuk is om een shopblog te maken voor jullie. Ik koop merk en non-merk kleding. Ik vind het leuk om de matchen en daardoor een unieke outfit voor Emma Lieve te maken.
Iedere maand wil ik een shopblog online plaatsen. De maand januari klopt niet helemaal want ik heb vast en zeker nog meer gekocht deze maand maar ik weet even niet meer wat, oeps.
Maar oke; LETS GO!

Deze kleertjes kocht ik bij de Primark. Ik was direct verliefd op deze trui (€7), die roesjes maken het helemaal af. Het shirtje met lange mouwen vond ik weer super schattig. Ik vind een wit boven shirtje wel vaak lastig te combineren maar voor die prijs kon ik het echt niet laten liggen. Het leuke was dat het shirtje bij de kassa zelfs maar €1 was! En dan die zonnebril, hehe. Waarschijnlijk rukt ze hem van de zomer continu van haar hoofd maar voor die €1,50 neem ik dat maar voor lief.Hier heeft Emma de trui aan. Wat wel een beetje jammer is, is dat er totaal GEEN rek in zit. Arme kind haar schouders bijna uit de kom (nee viel mee). Ook valt Primark erg klein! Koop dus een maatje groter dan dat je gewend bent.
HEMA! Oh ik houd soms echt van de Hema. Keer op keer weten ze mij te verbazen. Hema heeft niet echt een tussenweg, vind ik. De kleding is of echt lelek (smaken verschillen) of heel leuk.
Dit lange mouwen shirt kocht ik in een maatje 62 (€6,50). Hema valt juist weer erg groot dus voorlopig moet ik de mouwtjes nog even omslaan. De tekst is écht Emma. De twee leggings zaten in een 2-pack(€8). Ik was direct verliefd op de legging met de vierkantjes print. Op de site kon ik niet goed zien welke kleur die andere was. Ik dacht zwart maar het is dus donkerblauw. Niet erg, donkerblauw is ook altijd goed.
Dit setje kocht ik bij de H&M. Omdat de legging van de Hema toch donkerblauw was ipv zwart kocht ik bij de H&M maar een zwarte legging (€5). Ook zag ik een tijdje terug een luipaardprint legging. Deze wilde ik kopen zodra ik weer geld had, maar die was natuurlijk uitverkocht toen ik hem wilde kopen, typisch. Toen viel mijn oog op dit T-shirt. Of je houd van luipaardprint of je haat het. Ik houd ervan. Met mate. Dit shirt kocht ik voor €10.

Deze broekjes zijn niet te koop! Ik ben zelf eventjes creatief geweest. Samen met mijn oma ben ik naar een stoffen-winkeltje geweest en daar koos ik deze twee printjes uit. De broekjes flanste ik in een middagje in elkaar. Ik heb ze expres in een grotere maat gemaakt zodat Emma de broekjes wat langer kan dragen. Hier en daar een schoonheidsfoutje maar ach. Ik vind het leuk om af en toe iets exclusiefs voor Emma te maken, zodat ze er niet bij ‘loopt’ als alle andere baby’s. Binnenkort ga ik proberen sweaters te maken, als die zijn gelukt komen die bij de shopblog van februari online!
Twinning is winning. Emma had van mijn vriendinnetje Lesley deze adidasjes gekregen. Toen ik voor mijzelf in de stad lekker aan het shoppen was zag ik dat ze ook een volwassen maat hadden. Even een gilletje van geluk dat ze ook MEGA waren afgeprijsd! Emma past haar schoentjes nog niet dus ik wil mijne echt nog netjes houden. Nu lijkt ze op een mensen versie van Donald Duck als ze ze aan heeft. Waarschijnlijk past ze de schoenen van de zomer en komt daar natuurlijk ook een foto van online!


Nou, dit was de shopblog van januari! Ik hoop dat jullie het leuk vinden want er komt er elke maand eentje online. Ook een beetje voor mezelf want dan lijkt het shoppen minder onnodig ofzo hehe. Ik zal niet alleen kleding posten maar ook andere handige koopjes! 

Liefs, Kirsten

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *