Zwanger week ..

Shopblog februari

Ho, deze maand ging iets sneller dan gepland! In mijn gedachten had ik nog een paar dagen maar het was een schrikkelmaand.

Wederom weer niet álles gefotografeerd van wat ik heb gekocht, het was een beetje veel.
LET’S GO


Instagram gelukjes. Dit rompertje en T-shirt kocht ik over van Ruth.
Super leuk voor de zomer! Ik kan ook niet wachten tot het blote-armen-weer is.


En dit pakje kocht ik over van Esther.
Ik heb echt een zwak voor streepjes, dus kon dit pakje mét bijpassend haarbandje niet aan mij voorbij laten gaan. 


KIJK NOU HOE LEUK DIT IS!!
Dit badpakje kocht ik als eerst. Ook deze zag ik via Instagram voorbij komen en ik moest hem echt hebben voor Emma. Later zag ik ook nog dat ze in dezelfde print een blouse hadden dus die mocht ook niet in haar kast ontbreken.


Vestjes kan je nooit te weinig hebben. Ik heb voor Emma veel korte mouwen rompers met een leuke print die zonder iets erover natuurlijk veel te koud zijn. Zo kunnen ze wel aan, en gezien worden!

Stipjes = kopen. Geen verdere uitleg nodig natuurlijk bij dit té lieve shirtje.

Deze twee ‘bospakjes/playsuits’ leken mij handig voor de zomer. Onderaan zitten drukknoopjes zodat het verschonen makkelijker gaat. Ik kocht ze in een 2-pack.


STOFJES! Deze vier prachtige stoffen kocht ik online. Mijn oma maakte van 1 van de stoffen vast een shirtje voor Emma.

Deze twee leggings maakte ik wel zelf.Hier en daar een schoonheidsfoutje maar dat maakt niet uit. De groene is wat gekreukt want Emma had hem aan toen ik een foto wilde maken hihi.


ALIEXPRES

Al is het soms even goed zoeken je vindt er echt de leukste spulletjes! Voor Emma kocht ik deze camera voor nog geen €3. Toch voordeliger voordat ze later met mijn camera aan de loop gaat. Ook het Mickeymouse bordje kocht ik op AliExpres. Dit bordje was €2 incl verzenden. Nou, daar hoef je natuurlijk niet over na te denken of je het koopt ja of nee.


 Deze veel te leuke sjaal van Mingo kocht ik ook! Ik twijfelde eerst een beetje om de prijs want het is natuurlijk enkel een reepje stof. Toch kon ik die stipjes niet laten liggen. Later kocht ik ook nog twee broekjes ervan. Sorry maar zoals ik al eerder zei; stipjes = kopen.


NAÏF is een baby merkje zonder zooi erin (al gebruik ik zwitsal net zo veel hoor.) Ik vind persoonlijk het merkje erg duur en koop dit niet in de winkel. Naast deze blog, blog ik ook voor Olive and Mint  Daar krijg ik betaald in cadeaubonnen en zo vond ik het wel heel leuk om dit een keer aan te schaffen. En eerlijk is eerlijk. Het is TOP spul! Het ruikt echt onwijs lekker en Emma haar droge huidje knapt er ook van op.


Dit zomer-outfitje kocht ik bij de Zara. Ik kon het echt niet laten liggen. Zo’n bloomer wilde ik al heel erg lang dus die móest mee. Een witte blouse is altijd leuk en die legging paste er weer onder. Hehe, ik kan altijd wel de hele Zara leegkopen en moet mij ook echt inhouden als ik daar ben..


Nee, dit hobbelpaard kocht ik niet maar was een DIY projectje en wilde ik toch even showen. Het hobbelpaard is van mijn stiefbroertje-zusje geweest, ging daarna door naar nichtje 1, toen naar nichtje 2 en nu was die voor Emma. Ik heb het hobbelpaard wel even geschuurd en voorzien van een licht-oudroze kleurtje.


Zo. Dit was het! Zoals ik al eerder zei; ik heb echt nog veel en veel meer gekocht deze maand maar niet gefotografeerd. Ook is niet alles even boeiend om op de foto te zetten; een wit shirt, allerlei prulletjes etc. Volgende maand probeer ik mij even in te houden want dan kan ik sparen voor we op vakantie gaan! Oja! Scroll nog eventjes snel naar boven. Zie je die schoentjes? Die past Emma pas als ze 1 is hoor. Maar ze waren 50% korting dus moesten gekocht worden. Hihi

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *