Dagje uit

Duinrell en Tikibad met een dreumes

27 augustus zijn wij met een vriendin en haar zoontje naar Duinrell geweest.
Het was een méga warme dag dus naast het park zijn wij ook wezen zwemmen. Wat ik van het park en bad vond lees je in deze nieuwe blog.Duinrell ken ik nog van vroeger, wij hebben er zelfs een keertje een weekend op de camping gestaan.
Er is genoeg te doen in het park. Zo kan je roeien in een bootje, spelen in de speeltuinen, er is een grote ballenbak (binnen) en vele snelle achtbanen. Ik vind persoonlijk dat er voor kleine kinderen, onder de 1.20m weinig te doen is op zo’n warme dag als toen. Emma mocht wel in de kikkerachtbaan. Dit was ook een dikke hit want die ging lekker snel! Ik vond het wat te warm (30 graden) om Emma te laten trampoline springen of te spelen in de volle zon. Met wat kouder weer is dit natuurlijk allemaal beter te doen.

Voor de Splash stond een lange rij, hier mogen ze wel onder begeleiding in. Je kan kiezen of je een overdekt of open bootje wilt. Wij hebben lekker wat gegeten, eerst zaten we buiten alleen waren er mega veel wespen dus zijn we binnen gaan zitten.
Op naar het Tikibad!

Sneller gezegd dan gedaan, eerste keer zwemmen met Emma en wat een klus om jezelf + kind om te kleden in zo’n hok.
Zweet everywhere. Maar dus, ons beide in zwemkleding gehesen en op naar het zwembad.

Ik vond het buitenbad erg leuk voor jonge kinderen. Emma heeft zich meer dan vermaakt en ik dus ook.
Ik vond het persoonlijk wel erg jammer dat er niks gedaan wordt aan jongere die door het peuterbad rennen.
We aten nog een patatje, dronken fristi en gingen daarna langzaam aan naar huis.

Het park vind ik voor kinderen onder de 1.20m geen aanrader het zwembad wel. Wij gaan zeker weten met mooi weer nog een keertje terug naar het Tikibad. En als Emma de 1.20m heeft bereikt, komen we terug voor alle andere attracties!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *