Emma Lieve

Emma-update 723 dagen

Emma Lieve 723 dagen

Ik begon met bloggen over mijn zwangerschap in weken. Daarna door naar Emma haar leeftijd in weken, toen over naar maanden maar “mijn kind is 23 maanden” klinkt zo, suf. Dus hierbij een; Emma update 723 dagen.

Het afgelopen jaar is alweer zo bizar snel gegaan. Van dreumes naar bijna peuter. Lopen kon ze natuurlijk al met 10 maanden, lekker overdreven Em. Maar nu is er een heuse woordenschat bijgekomen oma, opa, fristi, ikke die, sjolala = chocola, nee niet doen, paard, schaap, koe, auuuto, tractor (?!), vissie, ijs, toetje, efteling. En vast nog meer maar dan wordt het lijstje zo lang.

Verder is t een echte “ik ben twee en ik zeg(schreeuw!) nee”. Van driftbuien thuis tot gênant aan toe in het openbaar, ik kan ze allemaal afstrepen. BOOS want waarom mag je geen chips om 08:00. BOOS want ik mag geen slok wijn. BOOS want ik mag niet op de drukke weg lopen maar moet perse op de stoep.
‘S middags slapen doet ze helaas voor mij ook niet altijd meer aan. Maar samen GTST kijken vinden we beide wel gezellig.

Emma is opeens ook een echte poppen-moeder. Ze geeft haar pop wel 100 kusjes op een dag. Ik krijg er vaak ook wel 1 (met omkoping maar ach).
Met Sinterklaas krijgt ze haar eigen baby-born met reiswiegje en toebehoren. Elke dag wilt ze met de klei, kleuren en stickers plakken.
Ze is erg creatief net als oma en mama. We kijken lekker veel tv en ze heeft een eigen iPad. Die iPad is vooral eigen belang :-).

Ze leert zo veel en ik heb zo veel van haar en over haar mogen leren. Mijn kleine meisje is bijna twee, twee jaar een team van twee. Twee jaar die ik echt nooit had willen missen.
Je bent het leukste en het knapste kind dat ik ken. Voor de wereld ben jij van mij, maar voor mij ben jij de wereld.

Groei en leer lieve Emma Lieve. Blijf ook vooral zo lekker uitslapen.

Love you. ♥

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *