Emma Lieve

Drie weken oud

Eventjes een update!

Emma Lieve is vanavond alweer 3 weken oud, oh wat gaat dat snel zeg.
Sinds een paar nachten slaapt ze door. Laat ik dit direct afkloppen want het zegt natuurlijk niets over wat komen gaat.
Er zijn aan het begin echt horror nachten, voor mij, geweest.
Emma was rustig van 01:00-05:00 klaar wakker en was lekker aan het gillen omdat het voor haar overdag was.
De laatste paar nachten slaapt ze van 00:00-07:30. Heerlijk!

Ook drinkt ze goed haar fles leeg en is ze overdag een heel rustige baby.
Zelf moet ik nog wel even wennen aan het feit dat je, je hele huis moet meenemen als je met je baby op stap gaat.
Zo ging ik laatst met mijn zusje even naar Zuidplein (winkel centrum). Ik had het idee dat ik alles mee had; kokend water, melk poeder, luiers, doekjes. Maar weer bij thuiskomst kwam ik er achter dat ik niet eens het flesje had meegenomen en ook het koude water niet. Oeps! Gelukkig niet nodig gehad ook. Emma drinkt nu om de 4 uur 120cc.

Mijn moeder haar 4 weken ‘vakantie’ (helpen met Emma) zitten er alweer bijna op.
Na volgende week mag ik het dus ook overdag helemaal alleen gaan doen. Gelukkig is er eigenlijk altijd wel iemand thuis die even een blik op Emma kan houden terwijl ik de douche in spring. En zo niet, dan gaat ze gezellig mee! Of in haar wipstoeltje buiten de douche wachten tot ik klaar ben.

Vorige week zijn wij voor het eerst naar het consultatiebureau geweest. Emma Lieve kreeg daar haar gehoor-test en daar is ze gelukkig voor geslaagd. Doof is ze dus in ieder geval niet. Fieuw 🙂
Vanmiddag mogen wij weer een bezoekje brengen aan het cb en wordt ze onderzocht door een arts. Geen idee wat precies volgens mij gewoon wat standaard testjes.

Het is even een kort blogje. Ik merk dat ondanks dat Emma Lieve heel veel slaapt ik echt niet zo veel tijd heb dingen voor mijzelf te doen. Je blijft op een of andere manier toch bezig. Niet erg hoor, zeker niet. Ik geniet elk moment van haar.
Ik kan mij ook al niet meer voorstellen hoe het is zonder haar.
Iedereen in huis is zo lief voor der! Sterre (onze hond) is nog het meeste verliefd op Emma. Ik was eerst een beetje bang hoe ze zal reageren op een baby maar het liefst wilt ze Emma de hele dag kusjes geven. (Wat niet mag natuurlijk want dat vind ik vies. Enkel aan der voetjes mag ze het doen en die doe ik daarna direct af met een doekje.)

Voor nu sluit ik de blog af.
Over 1,5 uur moeten wij weg en ze moet nog in bad en eten. Ook ik zelf moet mij nog helemaal klaar maken dus dit wordt even haasten!
Komt vanzelf allemaal wel goed, het juiste ritme vinden.

Nog eventjes een Emma spam!

Tot de volgende blog!
Liefs, Kirsten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *