Extra

Mijn persoonlijke ketting

Persoonlijke ketting

Dinsdag ochtend viel het pakketje van Jaceys op de mat. Ik was zo ontzettend nieuwsgierig hoe de ketting geworden was. Wat mij als eerst opviel was dat het pakketje onwijs mooi ingepakt was. Kijk nou hoe mooi! Je kunt zien dat de artikelen met zorg en liefde worden ingepakt!

Na het uitpakken van het doosje stond mij een volgende verassing te wachten.
Jaceys had niet alléén een persoonlijke ketting voor mij gemaakt maar er zat ook een naamarmband bij cadeau! Deze stond zeker nog op mijn lijstje en nu had ik de armband er gewoon bij gekregen, geweldige service.

Benieuwd naar mijn fotoketting?

WAUW! Ik had natuurlijk een idee hoe het eruit zou komen te zien omdat ik zelf de tekst en foto aan kon leveren. Deze gepersonaliseerde ketting met eigen tekst en eigen foto is mij zo onwijs dierbaar! Nu draag ik Emma Lieve altijd bij mij.
De gegraveerde tekst uit het hangertje is een tekst uit mijn geboortekaartje.
“Als een gelukje op mijn pad gekomen.” Want een gelukje, dat is ze zeker.

Persoonlijke armband

En dan deze prachtig stijlvolle tekstarmband, gepersonaliseerd met eigen naam.
Naast de geweldige ketting kan ik Emma dus ook om mijn pols dragen. En zoals ik in vorig artikel die je hier kunt vinden, had geschreven, kun je deze armband perfect combineren met andere stijlvolle armbanden of een mooi horloge.

Wist je dat de tekst letter voor letter handmatig in de sieraden geslagen worden? En je zelf kunt aangeven of je strakke, sierlijke of eigen geschreven letters wilt? Zelfs een hand, voet of lippen afdruk kun je in je sieraden laten graveren. Zo ontwerp je zelf een persoonlijk sieraad!

Ik ben echt onwijs tevreden met het resultaat van beide sieraden. Een persoonlijker sieraad kan ik mij niet bedenken. Nog een sinterklaas, kerst of verjaardagscadeautje nodig? Dan zal ik zeker even op de site van Jaceys kijken!

Voor al mijn lieve volgers ook een cadeautje! Namens Jaceys mag ik jullie 10% korting geven op het gehele assortiment met kortingscode: MIJNGELUKJE10
Deze kortingscode is geldig t/m 5 december.

Een gepersonaliseerd sieraad – leuk voor jezelf maar ook héél leuk om cadeau te geven!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *