Extra

6 dingen die ik nooit zou doen ..

Toen ik nog zwanger was dacht ik dat ik het allemaal wel wist. Dat ik wist hoe ik mijn kind ging opvoeden en dat het zeker weten naar mij zou luisteren als ik iets aan hem/haar vroeg.
Nou .. dit liep toch effe wat anders.

6 dingen die ik ‘nooit zou doen’.

1. Mijn kind verschonen op een openbaar bankje.
Dit is al meerdere malen gebeurd, liever niet natuurlijk maar soms is er geen andere keuze.
Poep onder je nagel, binnensmonds gevloek, want waarom ging ze niet even eerder poepen dan precies nú.

2. Eten geven als je nog in de supermarkt bent.
Dit vond ik altijd zo vreselijk om te zien, waarom doen mensen dit?! Nu ben ik soms zelf zo’n mens. En waarom? Omdat ik af en toe echt niet ready ben voor een mental breakdown van mijn peuter in de supermarkt.

3. MIJN KIND KRIJGT GEEN CROCS.
Maar geloof me, na 826 miljoen keer die rot gespen vast maken van die mini sandalen piep je wel anders. Ik wel in ieder geval. Dus crocs it is. Voor in de tuin.

4. Ze eet wat de pot schaft.
“Oke dit eet je nog op.” “Oké 1 hapje” “Je lust het wel proef even” “RUIK ER DAN ALLEEN EVEN AAN” “Ok. wat wil je op je brood.” Ik ga natuurlijk niet iedere avond iets anders maken maar als Emma iets echt niet lust krijgt ze brood als avond eten. Gelukkig eet ze over het algemeen goed maar pasta’s/rijst gaat er niet altijd even vlot in.

5. Ik ga echt geen teken figuur spullen kopen.
Inmiddels staat er een peppa potje te pronken in de woonkamer, heeft ze een unicorn step en nog wat los prul. Ik heb dit nog redelijk in kunnen houden. Wellicht komt dit ook omdat ze nog nooit frozen heeft gekeken. Ook peppa is verboden, want dat varken is mij te bijdehand.

6. Als ik zeg dat we gaan dan gaan we, geen gezeur.
Nah, 4 dorpen kan men haar horen roepen dat ze “NIET MEE GAAT MAMA”.
Geen gezeur, grappig Kirsten. Als ik dan weer bezweet, oververhit met een krijsend kind onder mijn arm thuis kom weet ik het weer. Morgen – geen – speeltuin.

En vast en zeker nog veel meer van dit soort ongein!
Hebben jullie hier nog aanvulling in van jullie zelf? Let me know!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *