Emma Lieve

Het geboortekaartje

Toen ik de blog “zwanger week 32” online zette vermeldde ik daarin of iemand een goede site wist voor geboortekaartjes. Al snel kreeg ik een berichtje van een medewerker van kaartje2go met de vraag of zij iets voor mij konden betekenen. Zo lief als dat ze daar zijn deden ze mij gewoon mijn geboortekaartjes cadeau! Wauw, wat een onwijs lief gebaar vond ik dit en was er eerlijk gezegd best een beetje door ontroerd.

Het kaartje was echt super makkelijk om te maken! Via deze link kies je een mooi kaartje uit, creëer je naar je eigen smaak met bijvoorbeeld een foto, versje of plaatje en klaar is Kees!
Er was zo onwijs veel keuze dat het best nog een hele opgave was de aller aller leukste te kiezen.

Ik heb denk in totaal 5 verschillende kaartjes online gemaakt maar uiteindelijk pas echt besloten welke het werd toen Emma Lieve geboren was. Het is een heel rustig kaartje wat weer past bij mijn heel rustige baby!
Van te voren had ik zelf de newbornshoot al gedaan. Emma Lieve was toen 3 dagen oud. Er kwamen (toevallig) ook drie beste foto’s uit de shoot waarover ik twijfelde welke er op het kaartje moest komen. Uiteindelijk heb ik mijn moeder laten kiezen.

Zie hier de drie foto’s uit de shoot.

Ik wilde natuurlijk ook een passende tekst erbij. Eentje die gewoon wel laat zien dat ik Emma Lieve alleen zal opvoeden. En niet om een schreeuw om aandacht maar gewoon omdat dat zo is :)! Ik heb heel Google afgezocht en uiteindelijk wat tekstjes samen gevoegd en zelf wat aangepast.

“Ik heb je gekregen, ik heb je niet genomen. Als een gelukje op mijn pad gekomen. En nu lig je hier zo lief en klein en ben ik trots dat ik voor áltijd jouw mama mag zijn”

Dit is uiteindelijk de voorkant van het kaartje geworden.

Ik ben zelf ontzettend blij met mijn kaartjes en wil nogmaals kaartje2go enorm bedanken voor dit cadeau!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *