Emma Lieve

Emma-update maand 8

Maand 8!

Over drie weken is Emma net zo lang uit m’n buik als dat ze in mn buik zat. Wat gaat ‘t toch snel. Qua tijd. Maar ook Emma haar ontwikkeling.

Mevrouw staat. O ja wel, het is heus. Ze trekt zich op aan de bank, de tafel, aan mij, de hond, alles.
Als het even kan ook met 1 hand of zonder handen omdat ze natuurlijk wel de tv moet zien. Ook zegt ze gericht “mama” zo lief!
Van het baby’tje dat ze was is dus niets meer over.


Ze heeft ook voor het eerst in het winkelwagentje gezeten. En oh wat was ze trots! Ik had een handige speciale doek meegenomen zodat ze niet zelf aan het vieze wagentje hoefde te zitten en het speeltje dat ze had niet er doorheen viel.

Deze maand won ik via Instagram €50 shop te goed bij “baby en tiener” dit heb ik besteed aan een leuk jurkje en legging uit de nieuwe collectie van “Name It”. Mijn beste vriendinnetje is zwanger en zij kreeg van mij een strepen shirtje en oker gele sokjes voor baby december. We wisten toen nog niet wat voor geslacht de baby zou hebben maar nu weten we het. Emma krijgt een vriendje! Woeeehoee. We hebben van te voren al afgesproken dat ze geen verkering mogen en als ze ruzie hebben dit uitgepraat moet worden haha‍ zie hier onder een paar foto’s van de bekendmaking.

Gisteren is Emma voor het eerst hard gevallen. Mijn hart brak zelf ook in stukjes. Ze kukelde zo naar de zijkant met haar hoofd op het ijzeren balkje van de deurpost. Au au au! Gelijk gekoeld en zalf erop gesmeerd, gelukkig heeft ze er weinig tot geen last van. Verder gaat alles zijn gangetje en vermaken wij ons prima in het zwembadje met deze temperaturen.

Wij gebruiken trouwens de zonnebrand van Naïf. Deze is zo fijn voor het insmeren van een baby! Binnenkort heb ik een blogje over dit merk, Emma is namelijk erg gevoelig voor andere producten.

Wij gaan nu genieten van het weekend!
Jullie ook? Liefs, Kirsten

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *