Emma Lieve

Emma-update maand 7

Inmiddels zitten we alweer in maand 7!
De vorige Emma-update ging niet door want die dag kwamen wij terug uit Spanje.


Veel gebeurd deze maand. Tand nummer 2 is he-le-maal door, yes! Emma kan, ja echt, kruipen. KRUIPEN! Continu stond ze in rare yoga poses die overgingen naar luid geschreeuw omdat het niet lukte maar de aanhouder wint. Mevrouw kruipt de hele kamer door. De eerste hondenbrok is al geproefd.

Het werd ook tijd om haar bedje omlaag te zetten. Deze pose van hierboven doet ze namelijk ook in haar bedje als ze wakker is. En niets zal mij verbazen met een baby zoals Emma dus het zekere voor het onzekere!

Ook kan Emma zelf gaan zitten, nu mag ze dus “legaal” in de kinderstoel. Daar eet ze al een tijdje alle hapjes in. Dit scheelt namelijk een hoop zooi.

Wij zitten al een tijdje in een vast ritme. Emma kent dit ritme en weet wat er wanneer gebeurd

8.30; flesje melk
09:30-11:00; slapen
11:30; fruit hapje
12:30; flesje melk
14:00-16:00; slapen
16:15; groente hapje
16:30; flesje melk
18:00; rijstewafel/maiskoekje/boterham
20:00; flesje melk+pap & naar bed.

Natuurlijk wijkt het wel eens af, en soms slaapt ze haar slaapje in de kinderwagen als we een dagje op stap zijn. Dit maakt niet uit maar moet niet vaak achter elkaar voorkomen, als ze uit haar ritme is laat ze dit duidelijk merken namelijk.

Emma is een heerlijk bijdehand (nu al) kind dat graag poseert voor de camera. Deze foto wilde ik jullie dus ook niet ontnemen! Wat ’n bekkie trekt ze he.

Tot de volgende keer!
Liefs, Kirsten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *