Emma Lieve

Emma-update maand 5

Maand 5!

Afgelopen maand is er géen shopblog online gekomen! Dit omdat ik (applaus) mij goed heb ingehouden. Wij gaan bijna op vakantie dus eventjes sparen voor een extra zakcentje is altijd een goed idee. Wel heb ik de nodige spulletjes gekocht natuurlijk, luiers, voeding etc.


Emma eet nu al een volle maand hapjes! Peer vindt ze het aller lekkerste. Ze bunkert zo een hele peer naar achteren. Toen ik nog zwanger was heb ik een babycook gekocht. Elke euro waard dat ding. Hij stoomt het eten, slaat automatisch af en pureert het ook nog. Alles in 1. Van bloemkool moet Emma niet zo veel hebben, ik vind het zelf ook onwijs smerig dus ik snap haar wel. Worteltjes gaan er goed in en erwtjes en boontjes lust ze ook graag

Deze maand was het ook allemaal een jaar geleden dat ik erachter kwam dat ik zwanger was, dat mijn abortus gepland stond en dat ik koos voor Emma ipv voor de relatie. Als je de blog nog niet hebt gelezen die kun je hier! vinden. Ik vond het zelf wel fijn om stil te staan bij die dagen. Op sommige momenten in het leven mag je trots zijn op jezelf. En dat was zo’n moment.

Emma is nog steeds zo’n vrolijke baby. Ondanks doorkomende tandjes en 5 weken durende sprongen. Ook gaat, eindelijk(!!), haar haar weer groeien. Daar waar Emma geboren werd met een coupe waar menig baby jaloers op zou zijn, werd dit loop van tijd steeds dunner en minder. Maar nu iedere ochtend lijkt het wel weer gegroeid. Welke kleur het gaat worden weet ik alleen echt niet! Ene keer lijkt het onwijs blond (zoals op de foto hieronder) en dan toch weer donker. We gaan het meemaken. Haar ogen daar in tegen zijn wel groen, yes!

Deze maand geen extra mijlpalen bereikt dus geen extra stukje om te typen. Wél komt er voor het eind van deze maand een extra blog online over de voorbereidingen voor onze vakantie naar Spanje. Voor deze maand was dit het dus alweer!

Liefs, Kirsten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *