Emma Lieve

Emma-update maand 10

Nog 2 maanden en dan vieren we alweer Emma haar 1e verjaardag.
Maar gelukkig zijn we nu nog in maand 10.


Aan het begin van deze maand was ik jarig! Vorig jaar vierde ik mijn verjaardag met 24 weken zwangerschap en nu was er een meisje van 9 maanden bij. Of het anders was, dat weet ik niet. Alles met Emma voelt al zo gewoon. Het is alsof het nooit anders is geweest.

Ook ben ik deze maand met Emma en mijn zusje naar de kinderboerderij geweest. Vindt ze vast leuk, dachten we. Emma was totaal niet geïnteresseerd in al die beesten tot we bij de varkens kwamen. Ik zette Emma (in kinderwagen) naast het houten hek waar een varken zijn snuit door heen duwde. “KNOR” Emma sprong bijna met kinderwagen en al 3 meter verderop. Dit werd daarna gillen natuurlijk dus ik ben bang dat ze nu een angst voor varkens heeft. Oeps.


Het minder leuke van deze maand was natuurlijk Emma haar allergische reactie op de pindakaas. Hier schreef ik eerder deze maand al een blog over. Nog niet gelezen? Je vindt hem hier terug.
Ik heb de maandag erna direct de dokter gebeld voor een doorverwijzing naar een kinderarts in het ziekenhuis. 19 september kunnen wij daar terecht, in de volgende blog lees je hoe het was.
Ook ben ik sinds deze maand eigen baas! Kirsten Blok Fotografie is nu een geregistreerd bedrijf!
Ik wilde dit al heel lang doen maar iedere keer kwam het er niet van. De eerste toffe samenwerkingen staan al gepland. Waaronder een onwijs leuke mini-shoot in Udenhout. Samen met Ilona van Abouthout&Deco heb ik deze shoots bedacht. Emma en haar zoontje Yvar hebben model gestaan om de voorbeeld foto’s te maken;
Er zijn momenteel nog 3 tijden vrij. Wil jij een plekje reserveren? Dan kan dit als je HIER klikt.


Nu ga ik met een mede single-mama-blogger naar het Stokke-Event in Amsterdam.
Mijn eerste event onder allerlei influencers/bloggers enzo! Super veel zin in.

Liefs, Kirsten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *