Extra

Cadeau inspiratie

Over 1,5e maand wordt Emma Lieve 1. Een enorme mijlpaal, vooral voor mezelf natuurlijk.


Dat Emma 1 wordt daar krijgt ze zelf natuurlijk niets van mee. Emma is net voor Sinterklaas jarig dus op de tv worden we al gek gemaakt met speelgoed. Maar wat koop ik dan voor haar? Omdat ik er zelf niet uit kwam heb ik de hulp van heeeeel veel andere moeders ingeschakeld en een lijstje gemaakt. Lezen jullie mee? En als je zelf nog tips hebt, dan hoor ik ze graag!

1. Ikea keukentje
Het meest genoemd is het keukentje van de Ikea. Als plus en als minpunten. Veel kinderen spelen er direct mee maar ook veel kinderen laten het links liggen. Lastig dus! Als ik het keukentje wil kopen wil het wel pimpen. Via pinterest heb ik al allerlei leuke voorbeelden gezien.

2. Houten poppenwagen / loopwagen.
Hier zit ik wel serieus over na te denken. Achter de poppenwagen kan Emma haar stapjes oefenen en natuurlijk poppenmoedertje spelen.

3. De pop!
Emma heeft nog geen pop, ik was vroeger zelf écht poppenmoeder 3.0 maar of Emma dit ook wordt, dat is nog afwachten natuurlijk. Tegenwoordig heb je zo veel verschillende dus daar moet ik mij nog even in verdiepen.

4. Wobbelbord & ballenbak
Heel leuk maar ik ben bang dat het een sta in de weg is. Net zoals de ballenbak, deze vind ik echt super leuk maar die krijgt Emma wel als we een eigen huisje hebben.

5. Loop fiets / wheelybug
Ik weet zelf niet of Emma al op een loop fietsje zal passen. En daarnaast zijn er zó veel lelijke. Ook vind ik het belangrijk dat ik haar vast kan zetten. Emma kent namelijk geen angst, heel gevaarlijk dus. De wheelybug vind ik erg leuk, maar of ze er iets mee zou doen.. dat durf ik niet te zeggen.

6. Little dutch
Van Little dutch heb je allerlei houten speelgoed. De kleuren spreken mij ook erg aan. Zacht roze, paars, blauw etc. Dit vind ik zelf mooier dan die schreeuw kleuren.

7. Vtech speelgoed
Deze tip kreeg ik ook heel vaak. Ik denk dat ik dit wel op mijn lijstje voor de visite kan zetten want je hebt zo veel verschillende soorten. Het is wel vrijwel allemaal met geluid en lampjes, maar de batterijen zullen we vast wel uit kunnen, toch?!

8. Boekjes, dikke wasco krijtjes, kleurtjes etc.
Dit zijn altijd leuke cadeautjes om te vragen. Nu bestaat er dus gif-vrije wasco krijt die jonge kinderen goed kunnen vasthouden. Ik zelf heb nog nooit gekleurd met Emma maar ik zet deze wasco zeker op mijn lijstje!


Dit waren de meest genoemde cadeau’s! Ook kreeg ik als tip om via verlanglijstjes een lijstje aan te maken wat je graag zou willen krijgen van de visite. Zo voorkom je dubbele cadeau’s of spullen die je niet gaat gebruiken. Ik heb nog eventjes de tijd om te verzinnen wat ik ga kopen voor Emma. Uiteindelijk vindt Emma het inpakpapier en de ballonnen vast het aller leukste.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *