Zwanger week ..

Zwanger week 12

Afgelopen maandag begon na 8 maanden stage mijn school weer.

Het word een drukke periode die ik nu ik zwanger ben ook extra hard voel binnenkomen.
Ik zag er eerst wel tegen op om naar school te gaan. Ik had via Facebook al bekend gemaakt dat ik zwanger ben en dit alleen mag gaan doen maar toch vraag je je af hoe klasgenoten en leraren in je gezicht reageren. Gelukkig alleen maar positiviteit op mij afgevuurd gekregen!

Ik ben nu 11 weken en 6 dagen zwanger, week 12 dus. Ik heb gelukkig, even afkloppen, helemaal geen nare zwangerschapskwaaltjes gehad! Ik ben alleen onwijs moe. De eerste weken van mijn zwangerschap had ik enorm veel honger maar dit is gelukkig ook weer een heel stuk minder geworden. Verder geniet ik er stiekem van dat je mijn babybuikje al een beetje begin te zien en heb ik de eerste lieve kleertjes al gekocht & gekregen!

Volgens het appje op mijn telefoon is de baby nu 20 gram en 6,5e centimeter.
Volgende week heb ik mijn tweede echo en volgende maand weet ik of ik een jongetje of een meisje krijg! Zo onwijs spannend.

Zouden jullie willen weten wat het word als je zwanger bent?

4 reacties

 • Chantal

  Ik wilde het niet weten, maar had een heel sterk gevoel dat uiteindelijk ook klopte. Ze zeggen dat je dat als moeder zijnde kan aanvoelen. Ik weet nog niet of ik het bij de volgende zou willen weten. En wat betreft zwangerschapskwaaltjes: die zijn meestal in het eerste trimester het heftigst, dus wellicht heb je geluk en gaat het een heel soepele zwangerschap zijn!

  • Kirsten93

   Ik hoop het! Ik heb zelf een gevoel dat het een jongetje word, terwijl mijn stiekeme voorkeur wel meer een meisje is.
   Nog eventjes geduld hebben!

 • nelleke de reus

  Heftig allemaal. Maar jij (jullie) komen er wel. Zo telezen hele lieve fam en vrienden. Wens je een hele mooie en fijne zwangerschap.
  Gr nelleke.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *