Zwanger week ..

Zwanger week 37

                                                                   Nou ze zit er nog hoor, gelukkig!

Afgelopen vrijdag is mijn gekochte (door m’n moeder en stiefvader) kinderwagen & Maxi-Cosi autostoeltje binnen gekomen! Ik wilde hier nog goede foto’s van maken maar mijn energielevel is 0. De gekochte wagen (Mutsy) en de gewonnen wagen (Maxi-Cosi) hebben wel wat verschillen. Zo is de Maxi-Cosi wat strakker maar wel minder praktisch. De Mutsy klapt veel kleiner in wat dus veel makkelijker in de auto zal passen. Ook heeft de Mutsy een grotere boodschappenmand en zit er een aerosleep matrasje in wat toch net weer wat veiliger is dan een normaal matrasje. Ik ga ze voorlopig nog lekker allebei gebruiken hoor. Beetje afwisselen! En mocht het spontaan een tweeling zijn komt het toch weer goed uit.

Verder had ik en afgelopen donderdag avond en afgelopen dinsdag ochtend een afspraak bij mijn verloskundige. Ik zou geen echo’s meer krijgen, enkel als het slecht gaat met de baby dus ik had mij hier ook niet meer op ingesteld aangezien gewoon alles goed gaat. Opeens kwam mijn verloskundige met de mededeling dat ze een nieuwe opleiding erbij doet om ook echo’s te mogen maken en of ik het leuk vond dat ze dat bij mij zal doen, tuurlijk! (Ik heb drie verschillende verloskundige van dezelfde prakrijk.) Ik kreeg een hele rits foto’s mee en het was echt leuk om na 16 weken mini weer even te mogen zien. Omdat ze al vastligt in mijn bekken konden we het gezichtje niet heel duidelijk zien helaas! Wel zagen we dat ze de hele tijd aan het eten was, heeft ze nu al iets van mij :)!

Vanaf vandaag zou ze officieel mogen komen. Ik heb sinds maandagavond wel last van indalings- of voorweeën. Maar toch hoop ik dat ze nog even veilig in mijn buik mag blijven zitten de komende 3 weken. Ook liever niet langer want dat lijkt mij wel onwijs vervelend. Dan ben je eindelijk bij de laatste dag aangekomen kan ze nog rustig 14 dagen blijven zitten..
Dus mini, over 21 dagen ben ik erop voorbereid dat je kan komen. Niet eerder of later alsjeblieft. Ik heb wel voor de zekerheid het bedje gewassen en opgemaakt mocht ze tóch opeens eerder willen komen kan ze in ieder geval in een fris ledikantje slapen.

Een tijdje geleden kocht ik bij de Primark een onwijs leuk kerstbroekje voor de mini.
Lekker fout ook. Ik wilde er een leuk rompertje op met een kraagje, nérgens te vinden. Ja alles vanaf maat 92. Tot ik vorige week in de Zeeman was en daar het perfecte rompertje voor maar €4 zag! Aaaaah yes eindelijk! Ik nam er direct 2, een maatje 50/56 voor de kerst en 62/68 voor wanneer ze daar in past. Voor dat geld kon dat best. Omdat het er een beetje kaal uit ziet als ik enkel een romper aan doe en dit denk ik ook niet heel warm is zo eind december, vond ik het leuk het gebreide overslag vestje erbij te doen. Dit vestje breide mijn moeder toen we wisten dat mini zou komen. Nou en dan is dit het eindresultaat.

Ik vind het zo onwijs leuk! Ik heb geen idee of we überhaupt iets met kerst gaan doen dit jaar maar ach een leuke kerst outfit mag natuurlijk niet ontbreken. Voor de andere kerstdag weet ik nog niet wat ik haar aan zal doen, maar daar heb ik gelukkig ook nog wel eventjes voor.


Dit keer geen heel lang verhaal. Het zijn echt een beetje de laatste loodjes en ik heb ook niet heel veel puf dingen te ondernemen. Alles gaat goed met mij en met de mini en daar gaat het uiteindelijk natuurlijk om. Nog 21 dagen tot mijn uitgerekende datum en ik ben wel benieuwd wanneer jullie denken dat ze zal komen (23-11-2017 uitreken datum).
Dit was het dus weer voor deze week! 37 weken in een vogelvlucht voorbij gevlogen.

Hopelijk gewoon tot week 38!
Liefs, Kirsten


 21 dagen
3100 gram
46,5 centimeter

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *