Zwanger week ..

Zwanger week 32

En daar was week 32. Op een of andere manier lijkt t nu allemaal weer wat langzamer te gaan. Ene kant heel fijn want soms mag de mini wel voor altijd in mijn buik blijven. Beschermen tegen de boze grote mensen wereld. Maar oké over 56 dagen zal ik daar vast weer anders over denken!

Mijn bekkenpijn is helaas niet minder geworden maar ik heb straks een afspraak met de verloskundige dus kan ik daar direct vragen wat ik hiermee het beste kan doen. Bekkenpijn en 3x per nacht naar de wc moeten is zo geen goede combinatie. Ik rol als een soort van zeehond m’n bed uit. Vervolgens moet ik een paar seconde bijkomen voordat ik m’n been op de grond kan zetten en dan schuifel ik m’n kamer uit en de trap af. Maar zo lang ik nog wel kan lopen en alleen pijn heb bij bepaalde bewegingen kan ik dr wel mee leven.


Elke dag weer vraag ik mij af hoe ze eruit zal zien. Natuurlijk verandert dit iedere dag maar der kleur haar en ogen.Ik dénk dat ze met donker haar geboren word, ik had ook zwarte haren bij mijn geboorte. Daarna word ze denk ik lichtblond, dit was ik ook en mijn ex ook. Die heeft nu heel donkerbruin/zwart haar dus lichtblond zal ze niet blijven. Ze kan zelfs nog rood worden, net zoals mijn vader was. Ik hoop ik stiekem dat ze stijl haar zal hebben. Mijn ex zijn haar is mega stijl en ik heb weer heel erg krullen (lang leven de stijltang en nope er komt nooit een krullen foto.)

Qua ogen hoop ik zoooo erg dat ze lichte ogen heeft.Volgens internet heeft ze 50% kans op bruine ogen, 37,5% groen en 12,5% blauw.

Ik heb wel 2x gedroomd dat het een meisje werd en ze werd een meisje en 2x gedroomd dat ze lichte ogen heeft dus beter komt die droom ook uit! En al is ’t van alles het tegenovergestelde maakt dat ook niet uit. Ik houd toch wel van der!

 

Het is nog steeds elke keer zo onwerkelijk en ik kan het mij echt totaal niet voorstellen dat ik hier straks met een mini mensje zit. Iets wat ik zelf gemaakt heb en zelf 9 maanden lang veilig in mijn buik heb gedragen. Waar ik alle drankjes voor heb laten staan (eigenlijk dronk ik amper tot nooit) maar vooral alle sushi opzij heb geschoven en filet American en biefstuk en smeerworst en carpaccio. Maar dat maakt allemaal niet uit, ik haal het wel in als ze er is. Ik dacht namelijk dat je dit ook niet mocht eten als je borstvoeding zal geven maar dat blijkt achterhaalt te zijn. Dus dat wordt dagenlang filet met uitjes en carpaccio en redbul. Kan-niet-wachten.


Ook vind ik t echt heeeerlijk dat ik fotograaf ben en een eigen kindje krijg. Al haat ik het eigenlijk om foto’s van mezelf te maken maar dwing mij hier toch elke keer toe. Deze foto maakte ik toen ik 31 weken en 2 dagen zwanger was.

En straks als de mini er is en ik er kracht voor heb kan ik zelf haar newbornshoot doen. Of ik de foto ook gebruik voor het geboortekaartje denk ik nog eventjes over na. Ik wist trouwens niet dat geboortekaartjes zo onwijs duur zouden zijn zeg. Alleen de mensen die dichtbij mij staan zullen ook een kaartje krijgen, mijn kant van de familie en mijn vriendinnen.
Als iemand nog een fijne site heb waar je leuke geboortekaartjes kan vinden hoor ik die graag!

 

Binnenkort ga ik beginnen met het wassen van de kleertjes. Waarom? Omdat ik me eigenlijk gewoon verveel haha. Ik heb alles al op maat gesorteerd en in haar kastje/dozen in een andere kast gelegd. Ik kan echt niet wachten tot ze alles aan kan. Over een maand worden de kinderwagen en Maxi-Cosi bezorgd. Ik heb hier een tijdje mee gewacht omdat de 2 jaar garantie in gaat zodra het bezorgd is. En stel ze komt toch wat eerder ter wereld is de Maxi-Cosi er in ieder geval om der van het ziekenhuis naar huis te vervoeren. Al hoop ik echt niet dat ze eerder komt. Ik ben 23-11 uitgerekend en dan zal ze een boogschutter van sterrenbeeld zijn. Dit matched wel met mijne. Mocht ze 1 dag eerder geboren worden is ze een schorpioen en daar bots ik weer mee. Normaal ben ik echt helemaal niet zo zweverig hoor maar als ik der dus even in mijn buik kan houden tot haar uitgerekende datum zal ik dat erg op prijs stellen.

Dit was het voor week 32.
Ik heb de homepage van mijn blog vernieuwd (www.mijngelukje.nl) Wat vinden jullie ervan?

Tot volgende week!
Liefs,

Kirsten

Eén reactie

  • Marit

    Nog maar 8 weken! De tijd vliegt 🙂
    Dat je je afvraagt hoe de kleine meid eruitziet, kan ik me goed voorstellen! Op de echo’s kun je tegenwoordig al zoveel zien, dat je al bijna weet op wie het kindje het meeste lijkt, maar dan de rest… 🙂
    De homepage ziet er erg leuk uit trouwens! Net als die leuke waterverf-achtige bloemen in je blog.
    Succes de komende weken, voor je het weet is het zover en ligt ze in je armen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *