Zwanger week ..

Zwanger week 28

Nog 84 dagen te gaan! Met de lengte van 35cm en 900gram beukt ze er aardig op los in mijn buik. Ik zal hieronder een filmpje plaatsen zodat jullie kunnen zien hoe het er tot nu toe, iedere avond, aan toe gaat.

Omdat ze enkel in de avond zo hard te keer gaat is ’t filmpje opgenomen met flits. M’n buik is dus niet echt zo geel..


Een aantal weken geleden ben ik benaderd door een meisje op Instagram. Zij vroeg mij of we een keer konden afspreken zodat ze mij kon interviewen. Oke, ik heb nog nooit in mijn leven afgesproken met iemand die ik niet ken en vond dit dus in eerste instantie echt super spannend! Gelukkig was ze heel aardig en hadden we een leuk babbel gesprekje met thee & verse jus in Rotterdam. Haar blog zal later online komen dus bij een volgende blog zal ik er een linkje bij zetten!

Ik heb vorige week een programma gedownload (eigenlijk deed Juliette van Lief Klein Geluk dit voor me want ik snapte er niets van), maar met dit programma kun je dus zien hoeveel unieke bezoekers jouw blog hebben bekeken. Dit waren er met 5 dagen al 625! Echt leuk om te kijken. Ook mensen uit België en Spanje lezen mijn blog. Al denk ik niet dat de mensen uit Spanje erg ver komen Haha..

Over Spanje gesproken. De pepernoten liggen gewoon al in de winkel! (Leuke overstap dit he.) Natuurlijk heb ik al een zak pepernoten (geen kruitnoten) op, heerlijk! Daar kan ik wel aan wennen. Grappig dat ze in ieder geval nog in de winkel blijven liggen tot ik bevallen ben. Ik zie een nieuwe craving aankomen.

Morgen ga ik heerlijk voor het eerst in mijn leven naar Lacubanita met 3 vriendinnen. Dit staat al meer dan 2 maanden gepland en ik kijk er zo naar uit haha. Even goed opletten wat ik allemaal wel en niet mag maar dat moet goed komen. Ook de cocktail maar ruilen voor een cola, jammer.  Zaterdag ga ik met 2 vriendinnen naar Hoorn. Ik heb voor mijn verjaardag “wenkbrauw fixen” cadeau gekregen en in Hoorn zat de aller aller beste, dus lekker een stukje verderop. Daarna gaan we door naar Volendam en willen ze een foto in klederdracht laten maken.. Heerlijk typisch weer dit gaat natuurlijk helemaal uit de hand lopen met ons drie (vier). Ik ben benieuwd ook hoe mijn buik op lang autorijden zal reageren. Ik heb nog niet zo lang in de auto gezeten als dat deze rit word. Maar voor alles een eerste keer zeggen we dan maar!

Na morgen gaat ook mijn laatste maand “werken” in. Nog even heerlijk wat fotoshoots op de planning, centjes sparen voor de mini.

En verder kan ik voor nu niets meer bedenken wat er voor boeiends gebeurd is of gaat gebeuren aankomende week! Dus dit was het weer.

Liefs, Kirsten

 

* DANKJEWEL VOOR ALLE NIEUWE INSTAGRAM VOLGERS! ♥
(Volg je mij nog niet?! @mijngelukje)

2 reacties

  • Peet

    Dat mens uit Spanje komt een heel eind (heeft met je moeder op school gezeten) 🙂

    Wij hebben een webwinkel in NL voor biologische losse thee. Binnenkort gaan we naast de Moeder- & Babythee die we al hebben ook nog twee andere kruidentheesoorten verkopen met ‘moederondersteunende eigenschappen’. We sturen je dan graag een setje toe. Laat maar even per mail weten waar dat heen kan.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *