Zwanger week ..

Zwanger week 27

Week 27, over precies (min 1 dag) 3 maanden ben ik uitgerekend. Wow wat?! Ja het is echt.
Ik typ het echt elke keer maar WAT VLIEGT DIE TIJD!
Daar waar ik normaal een week wachten al lang vind schiet dit aardig op.

Oké deze week, eens denken wat ik heb beleefd.
Mevrouw in m’n buik heeft zich eens omgedraaid, normaal schopte ze altijd onderin mijn buik maar nu mogen (bijna) de onderkant van mijn ribben eraan geloven. Ik hoop dat ze, ze heel laat voor me.
En ik moet eraan geloven maar ik heb zwangerschapskwaaltjes.

Maagzuur, dit had ik al maar nu soms ook urenlang overdag. Ik wil nog niets van de dokter of apotheek halen want ik weet zeker dat het nóg erger kan dus ik houd het bij vanillevla (tip van iemand, thanks!) en melk.
Harde buiken, niet vaak maar vooral als ik mij inspan of als ik ‘s nachts moet plassen. Ik voel me dan precies hoe de wolf in Roodkapje zich voelt nadat die is volgestopt met stenen. Gelukkig trekt dit met een paar seconde weer weg.
Zwangerschapsdementie. Ik maakte hier altijd een grapje over maar men wat is dat vervelend. Daar waar ik onthoud wat voor dekbed mijn allereerste vriendje had, wat mijn vriendinnen 3 jaar terug op 9 oktober om 12:06 hebben gezegd onthoud ik nu dus echt niets wat niet in mijn agenda staat.

“Kir hoe laat spreken we af?”
Eh gingen we iets doen?
“Zal ik rijden naar Lisa?”
Wat moeten we bij Lisa doen? (Ze vierde haar verjaardag, oops)

Of:

“Moet je geen nieuwe riem?”
– Waarom zou ik een nieuwe riem moeten?
“Nou voor Timmy om uit te laten?” (Timmy is een kat, geen hond.)

Achteraf kan ik er wel om lachen hoor maar oh, oh, oh niet te doen voor iemand die juist altijd alles onthoudt en weet. Gelukkig blijft het hier nog bij en ben ik niet ziek, of lamlendig.

Gisteren heb ik een fotoshoot met een vriendin gehad, we hebben hiervoor 1,5 uur gereden naar een heide, puur omdat t onwijs druk was onderweg want de terugweg was 53 minuten. Rotterdam kent geen heiden namelijk (toch wel? Laat me weten waar!)
De foto’s van deze fotoshoot en nog wat andere leuke foto’s komen binnenkort in een nieuw “fotodagboek” online. Ik houd jullie hier natuurlijk van op de hoogte!

Ennnn om de blog af te sluiten.
Wie o wie kent er een goede tattooshop nabij Rotterdam die GOED is in letters?
Ik wil de naam van mijn dochter laten tatoeëren (en van alle andere 92 kinderen die nog komen ja) op mijn arm. Ik wil natuurlijk wel zeker weten dat ze het in die shop mooi kunnen zetten, dus als je toevallig zelf een naam (of tekst) hebt getatoeëerd, plaats alsjeblieft via facebook even een fotootje erbij.

Dit was mijn week!
Van de week komt er dus een extra blog online met heel veel foto’s.

O ja! Volgen jullie mij al op Instagram? Daar post ik regelmatig nieuwe foto’s.

Als je op de foto klikt kom je direct op mijn pagina uit!

 

 

 

 

 

 

Liefs, Kirsten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *