Zwanger week ..

Zwanger week 26

Besef momentje.
Over 98 dagen ben ik uitgerekend. Daar waar ik begon met tweehondernogwat zit ik nu alweer onder de 100 dagen. Wat gaat me dit soms een partijtje snel.

Afgelopen dinsdag ben ik met een vriendin naar het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam geweest. Daar hadden ze een inloop avond voor zwangere vrouwen. Echt er liep van alles.
We begonnen met het kijken van een filmpje (geen horror bevalling film hoor) en daarna mochten we in de kamers kijken.

De eerste kamer was een normale bevallingskamer met een bad/douche & bed. De tweede kamer had een enorme jacuzzi staan waar je dus ook in kan bevallen. Aangezien ik 100% zeker weet dat ik een ruggenprik wil beval ik op een normale kamer. Na die ruggenprik mag je namelijk je bed niet meer uit. Helemaal goed, zo lang ik maar die extreme pijn niet hoef te voelen. Ieder zijn mening over die ruggenprik hoor, prima. Maar ik neem hem al moet ik er om gillen hihi.

Ik zie mezelf in ieder geval écht nog even niet liggen daar en ik heb er ook echt geen zin in. “Het gaat er lachend in en het komt er huilend uit” zeiden mijn oma en moeder altijd. Ja, dat geloof ik graag. Wie ik bij de bevalling wil hebben? Deze vraag krijg ik echt heel vaak. Nou; alleen mijn moeder. De rest mag thuis wachten of op de gang en als mijn moeder vervelend is moet ze ook op de gang, sorry mam. Ik weet dat je dit leest haha.
En zodra ze eruit is wil ik een broodje carpaccio van Solfood en een blikje Redbull. Men wat mis ik carpaccio en sushi en filet American.

Ik had van de week een vegetarische filet American gekocht, goor. Ik kreeg veel tips dat die van “de vegetarische slager” wel lekker moet zijn. Dus ik ga die nog maar een keer proberen.
Verder mis ik denk ik niets van eten of drinken. Ik vind de Heineken 0,0% best goed naar bier smaken en de radlers zijn ook goed te doen. Een alcoholvrije wijn durf ik mij niet aan te wagen, ik denk echt dat dat naar zeep smaakt.

Eigenlijk wil ik zo veel meer typen maar ik kan echt niets meer bedenken wat er deze week in mijn leven is gebeurd. Eigenlijk ben ik gewoon een heel saai mens met een videoland/netflix verslaving. Sorry not sorryyyy.
Nee hoor, beetje maar. Ik heb deze week nog 2 fotoshoots gehad en ik ben bezig met een project voor mijn moeder haar werk. Alles voor de babyluiers hè.


* Wat ik wel nog écht even kwijt wil. Ik krijg steeds vaker persoonlijke berichtjes van meiden die zwanger zijn en niet weten wat ze moeten doen. Ik kan alleen zeggen; luister naar je eigen hart. Hoe ik gehandeld heb voelde voor mij goed en heb ik en ga ik nooit geen spijt van krijgen. Ik kan niet in een ander zijn leven en portemonnee kijken en ook geen beslissing voor jou maken. Natuurlijk heb ik ook mijn twijfels gehad en geniet ik ook niet áltijd optimaal van mijn zwangerschap, maar dat heeft iedere moeder wel. Ik wens voor elke baby dat hij/zij veilig en gewild op de wereld mag komen. Ik ben trots op alle meiden die voor het geluk van hun baby kiezen maar deze beslissing ligt in jouw eigen handen. Het enige wat ik kan doen is mijn ervaring en mijn gedachten delen maar meer ook niet.
Het antwoord ligt in je hart. En als je die volgt is dat goed.

Zijn er misschien dingen die jullie willen weten of interessant vinden om te weten? Dan kan ik dat in een volgende blog misschien wel meenemen!

Voor nu sluit ik week 26 af en zien jullie volgende week weer een nieuwe blog verschijnen!

Liefs, Kirsten.

3 reacties

 • Nina

  Lieve Kirsten. Wees alsjeblieft niet te bang voor de bevalling! Mijn bevalling (nu 4 maand geleden) was een uh feestje? Ik kijk met zo mooie gevoel terug op de bevalling, ik hoop dat jij dit ook kan straks. Schreeuw nog niet te hard de eisen van je bevalling, laat het op je af komen:) succes en geniet ervan!

  • Kirsten93

   Dankjewel! ahh nog eventjes jij! Snap dat je het zat bent dat ben ik soms nu al haha. Maar om straks mn baby te ‘delen’ met de hele wereld heb ik ook nog geen zin in hihi

   Dankje voor de tip! ik ga op zoek naar Hugo

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *