Zwanger week ..

Zwanger week 21

Daar waar ik vorige week nog schreef dat ik der nog niet voelde begon ze de dag erna met schoppen. Ik was een beetje, zoals altijd, Netflix aan het kijken op bed en in mijn buik aan t prikken en ik kreeg opeens een harde schop terug. Ik denk dat ze me zat was, ze lijkt nu al op me.

Ze laat zich nog niet continu voelen hoor, vaak als ik even rustig op bed ga liggen word ze wakker. Hoe ik het gevoel moet omschrijven.. echt geen idee. Zeker geen “vlinder” of “plopjes” gevoel wat er op internet staat. T voelt gewoon letterlijk alsof dr een mini mens aan de binnenkant van je buik aan t douwen is.

Ze vindt het vooral heel leuk om mijn blaas als trampoline te gebruiken als ik net lekker in mijn bed lig. Soms schopt ze ook al zo hard dat ik mijn buik een stukje omhoog zie schieten.
Verder altijd nog geen last van kwaaltjes of vervelende dingen. Gelukkig!

Afgelopen maandag is eindelijk onze nieuwe keuken binnen gekomen! We kunnen dus ook weer ‘normaal’ eten in plaats van BBQ, het duurt alleen nog wel even voor die helemaal geïnstalleerd is.

Ook zit dr een supergrote wastafel in met een mooie kraan. Kan nu al niet wachten daar mooie foto’s in te maken als mijn dochter zelf kan zitten.

O ja! Ik was in het Kruidvat en zag dat ze daar van Zwitsal conditioner hebben. Hoe leuk is dat. Ik weet niet eens of ze wel haar heeft maar ik nam het maar gewoon mee, dat haar komt er vanzelf wel. Ook had ik een kortings-bon op het parfum van Zwitsal dus die heb ook meegenomen. Ben benieuwd wanneer ik de geur van Zwitsal niet meer zie als een schattige babygeur maar associeer met poepluiers en babykots.

Nu moet ik mij snel klaarmaken want om 11:15 heb ik een afspraak bij de verloskundige. Beetje wegen en bloeddruk opmeten en misschien hartje luisteren? En vast het bespreken van de 20 weken echo. Geen idee wat er precies te bespreken valt want ze was voor alles geslaagd. Hopelijk krijg ik nog wel een extra echo omdat ze zich niet op liet meten.

Niet zo’n hele bijzondere week (op de schopjes na) helaas!
Ik ga proberen een extra blog te schrijven komende week.

Tot week 22!

Liefs, Kirsten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *