Zwanger week ..

Zwanger week 20

EN WE ZIJN OP DE HELFT!
Sinds gister ben ik 20 weken zwanger, dus nu nog 20 weken te gaan.
Het waren pittige eerste 20 weken, veel gebeurd, veel verdriet en toch ook wat vreugde door mijn kleine prinses op de echo’s te kunnen zien.
Nu hopelijk de laatste 20 weken alleen nog maar leuke dingen.

Zonder school heb ik echt nog geen ritme. Ik weet soms écht niet hoe ik mijn dagen in moet delen en wat ik moet gaan doen. Ondertussen heb ik Netflix uit en zijn mijn vriendinnen overdag gewoon aan het werk. Meestal vul ik mijn dagen dus maar in met (online) shoppen, zie -> het winkelmandje vullen en vervolgens de site toch maar sluiten.

Maandag had ik een afspraak bij de tandarts om een oude vulling te laten vervangen voor een nieuwe. Echt, waarom ze in hemelsnaam óoit een zilveren vulling in mn mond hebben geplaatst toen ik 12 was is mij nog steeds een raadsel. Maar dus. Omdat ik zwanger ben mag ik niet zomaar een foto laten maken van mijn gebit dus ik kreeg een heel lood-schort om mij heen. En erbovenop nog een loodkraag. De tandarts zei dat de baby zo 100% geen last heeft van de foto, al werd ik zelf wel bijna gestikt. Jeetje wat zwaar

Verder is mijn buik echt aardig gegroeid. Daar waar ik vorige week nog schreef dat er geen babybuik te zien was laat ze zich nu wel aardig zien. Maar voelen ho maar. Hieronder een foto van mijn 20 weken baby buik.

Maar nu; waar de blog van vandaag natuurlijk om draait. De 20 weken echo.
Gisteren om 17:10 moest ik bij de STAR in Rotterdam (Zuidplein) zijn voor deze medische echo. Ik werd ontvangen door een grote Surinaamse man, hahaha. Vooroordeel dat ik een typische echo vrouw had verwacht. Hij was wel super aardig.
De echo duurde ongeveer een half uurtje.
“Nou het heeft geen hazenlipje, geen openruggetje. Het hartje heeft 4 kamertjes en klopt goed, de blaas zit vol dus die werkt ook. De middenrif zit op de juiste plaats, hier zie je de hersens en de hersenkamer die zijn goed. Het hoofdje is een juiste lengte oh en het is een meisje!”. Ze is dus heeeelemaal goedgekeurd. Yes! Haar eerste diploma heeft ze vast op zak. En ik was blij dat die nog even zei dat het een meisje was want stel je voor dat ik alle roze kleertjes terug had kunnen brengen..

Ik ga trouwens nooit alleen naar de echo’s hoor! Mijn moeder is elke echo mee geweest en mijn zusje ook 2x. Verder klopte het dat ik de baby nog niet heb gevoeld. Ze is erg bewegelijk maar wel met dr voeten richting mijn blaas. De echo man zei me dat ze over ongeveer 2 weekjes zal draaien en dat ik dan echt der schopjes zal voelen. Voor nu is het dus qua gevoel nog rustig in mijn buik.

Tot zo ver week 20. De volgende blog komt gewoon weer donderdag online!
Liefs,

Kirsten

** Ik krijg de laatste tijd enorm veel vriendschapsverzoeken op mijn privé Facebook & Instagram account. Deze accepteer ik niet! Hoe lief en aardig jullie het ook zullen bedoelen deze twee socialmedia houd ik privé en gescheiden van mijn blog. De facebookpagina en instagram die jullie wel kunnen volgen kun je vinden door een beetje naar beneden te scrollen en op de icoontjes te klikken :-)!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *