Zwanger week ..

Zwanger week 17

YES! Ik ga vandaag al de geslachtsbepalende echo doen! De uitslag houd ik alleen nog even geheim tot zaterdag want mijn vriendinnetjes weten morgen avond pas wat het word en daarna is het een beetje laat om nog een blog te schrijven want we gaan uit eten!

Vandaag ben ik 17 weken zwanger en ik voel mij goed! Afgelopen woensdag heb ik een herkansing portret fotografie gehad en als die goed gekeurd word ben ik geslaagd voor mijn opleiding.

Ook kon ik echt niet wachten met mijn kamer baby-proef te maken. Het ledikantje staat klaar, de commode, wipstoeltje en het kledingrek. Wat heerlijk al die kleine spulletjes..
Verder houd ik goed alle aanbiedingen overal in de gaten, zo heb ik van de week 6 flessen Robijn Zwitsal wasverzachter voor maar €10 gehaald bij de Dirk (geen sponsor berichtje!) dit scheelde gewoon €12,50. Ik geloof dat deze actie nog geld tot a.s. zondag. Alle Robijn wasverzachters waren voor die prijs maar de Zwitsal variant mag ik gebruiken voor de babykleertjes, andere helaas niet.

Afgelopen zondag ben ik begonnen met een schriftje bij te houden waar in ik schrijf voor mijn baby. Ik wil het schriftje geven als hij/zij ongeveer 15 is. Er staat in waar ik woon, wat ik heb gedaan om alles voor hem/haar klaar te hebben, wie er hebben geholpen en vooral dat ik onwijs blij ben dat ik de keuze gemaakt heb om mijn grootste geluk in mijn leven niet weg te halen.

Straks om 11:10 is het dan eindelijk zo ver, dan ik weet wat het wondertje in mijn buik word.
Ik heb nu al een paar keer gedroomd dat het een meisje is maar mijn gevoel zegt een jongetje. Ik geloofde sterk in het moedergevoel tot ik hoorde dat het bij een paar meiden juist andersom was. Dus nu heb ik eigenlijk geen idee meer wat het zou kunnen zijn. Hopelijk gewoon gezond :-)!

Voor de Instagrammers onder ons. Ook op Instagram ben ik te vinden! (én Facebook). Op beide kun je mij zoeken onder “mijngelukje”. Via Instagram zullen ook wat meer foto’s verschijnen die niet perse op mijn blog komen.

Voor nu stop ik met typen,  zaterdag zien jullie een nieuwe blog verschijnen!
Hebben jullie zelf een idee wat het zou kunnen zijn, naast gezond. Jongetje of meisje?!

Liefs, Kirsten xxxx

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *