Zwanger week ..

Zwanger week 15

15 weken zwanger al! De tijd gaat echt snel en vooral nu ik mijn blog bijhoud en elke week iets wil posten. Afgelopen twee weken heb ik examens gehad op school. Morgen is mijn aller laatste “puntjes op de i” dag en dan zit alles erop! Mits ik herkansingen heb, die ik waarschijnlijk wel zal hebben want er schijnt nog nooit iemand in 1x geslaagd te zijn. Voor de mensen die mij niet kennen, ik studeer – nog 1 dag (!), fotografie aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Wat ik na school ga doen met mijn leven weet ik nog steeds niet. Ik moet echt naast de fotoshoots die ik doe werk gaan zoeken. Jammer genoeg ben ik als bijna 24 jarige, zwangere, werkzoekende niet echt in trek bij winkels. Mocht iemand omgeving Rotterdam dus nog iets weten voor mij laat het achter in een reactie alsjeblieft :)!

In de tussentijd ben ik natuurlijk ook nog druk geweest met dingen regelen voor de baby. Zo heb ik een kraamhulp geregeld voor na mijn bevalling, weet mijn zorgverzekering van de zwangerschap af en heb ik per ongeluk alweer veel te veel spulletjes gekocht, sorry not sorry. Ik moet nu ook echt stoppen met kopen de komende 14 dagen anders is echt alles wit en grijs in mijn kast. Daarna weet ik of ik roze of blauw mag toevoegen aan de collectie :)!!
Kijk nou hóé schattig! Het bovenste truitje is van Name-it. Die heb ik in de uitverkoop gekocht via internet. Het onderste vestje is een beren vestje mét oortjes (ik kan geen smiley’s toevoegen anders stonden hier duizend hartjes ogen). Dit vestje heb ik van een vriendin gekregen! Afgelopen dinsdag was ik bij haar op visite om gezellig bij te praten. Ik heb allerlei leuke kleertjes gekregen die haar dochtertje niet meer past. Wat ik ook te leen mee kreeg is een apparaatje om thuis naar het hartje te kunnen luisteren van je kindje. Niet over nagedacht dat dit dus enorme paniek naar boven brengt als je het even niet hoort.. maar, het is gelukt!
Video <- Als je daar op klikt kom je als het goed is bij het filmpje uit.

Ik had echt gedacht deze week niets te kunnen vertellen maar er is toch nog een aardig verhaaltje uit gekomen. Leuk dat jullie het volgen!

Tot volgende week!
Liefs,
Kirsten

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *