Zwanger week ..

Zwanger week 14

Vandaag ben ik précies 14 weken zwanger, deze week word de baby ongeveer 60gram en 8,5e centimeter. Mijn overmatig moe zijn is gelukkig ook aardig weg getrokken en ik word langzamerhand weer wat fitter. Toen ik de laatste keer bij de verloskundige was zei zij dat de 16 weken echo niet in het pakket zat. Ik zou pas met 20 weken kunnen zien wat het word. Een maand langer wachten!? Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik daar dus totaal niet goed in ben. Mijn lieve nicht kwam met het idee mij de 16 weken echo cadeau te geven, dus op 16 juni om 10:00 weet ik dan eindelijk wat het word! Ik kan echt niet wachten om roze of blauwe kleertjes te kopen. Alles wat ik tot nu toe heb gekocht en gekregen is wit of grijs. Van de week kreeg ik ook twee mailtjes binnen dat ik twee gratis zwangerschaps boxen mag komen ophalen. Eentje bij de Prénatal en eentje bij de Etos. De boxen zijn echt heel erg leuk! Dus als je zwanger bent of je kent iemand die zwanger is; het zijn echte aanraders. Natuurlijk heb ik de inhoud van de dozen op de foto gezet om aan jullie te laten zien.

De box van Etos:In deze box zit;
1 luier newborn.
1 pakje met 20 billendoekjes van Etos huismerk.
1 speen van Difrax met de print “I love you”.
1 fullsize verpakking VSM kind billenzalf.
1 flesje Jillz 0,0%
1 proefpakketje Vichy gezichtscreme (voor mij, niet voor de baby).
1 proefverpakking Davitamon Mama vitamine pillen.

Naast deze spulletjes zaten er ook nog een aantal super leuke tijdschriften in die ik vanmiddag lekker mee neem naar het strand!

De blije doos – Prénatal:
In de box zit:
1 fullsize Pampers newborn luiers 22stuks.
1 Jordan* baby tandenborstel.
1 Bibi speen “I love mama”.
1 klein potje Sudocreme.
1 Philips AVENT baby flesje
1 paar Prénatal baby sokjes
1 kleine tube met aloëvera crème
1 blikje Bavaria radler 0,0%
1 blikje Bavaria wit bier 0,0%

En ook in deze box zitten nog allerlei boekjes en reclame kortingen etc.
Ik ben echt onwijs blij met deze dozen, er zitten enorm veel leuke spulletjes bij die ik zeker kan en ga gebruiken als de baby geboren is.

Dit was het voor deze week.
Liefs, Kirsten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *