Extra

Want niets is leuker dan ..

Ongelofelijk maar waar:

“Kir!! ik ben óok zwanger!” schreeuwde Shar door de telefoon op 26 maart.
Wauw, wat onwijs bijzonder om tegelijkertijd zwanger te zijn met je beste vriendin. Aan het begin dachten we dat we ongeveer 2 weekjes zouden schelen, maar nee hoor. Dit word tegen elkaar op puffen want er zit maar 5 dagen verschil tussen ons!

Wat geweldig om dit mee te mogen maken. Onze baby’s worden natuurlijk ‘verplicht’ future bestfriends. Nu Sharon ook 3 maanden zwanger is en zij dit bekend gaat maken op Facebook kan ik het ook met heel de wereld delen. WIJ ZIJN ZWANGER! 

Dit leuke nieuws wilde ik jullie niet onthouden.
En het scheelt dat ik nu niet in mijn eentje de sushi, tartaartjes, carpaccio en wijntjes moet laten staan.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *