Zwanger week ..

Topjaloezieen!

Op 7 december kwam Topjaloezieën bij ons de jaloezieën inmeten! We hebben bij de keuken grote openslaande deuren en dus ook veel inkijk van buren tegen over ons.

 

Ik kreeg een tijdblok van 2 uur maar de monteur van Topjaloezieën was er al direct. Ik had al rond gekeken op de website en de instagram van Topjaloezieën, dus ik had al wat ideeën opgedaan. Wel twijfelde ik tussen hout en bamboe, dus liet ik mij adviseren. Mij werd verteld dat bamboe wat matter is van kleur en een warmere uitstraling heeft dan hout. Precies wat ik graag wilde! Ik koos voor bamboe in de kleur zwart.

 

Het inmeten zelf duurde niet lang, maar er werd wel secuur drie keer nagemeten en duidelijk naar mijn wensen gevraagd (heel belangrijk!) Ik kon tussendoor nog wat voorbeelden bekijken hoe het er dan uit kwam te zien.

 

Een aantal weken later was het zo ver! We woonde inmiddels in het nieuwe huis en we hadden de jaloezieën hard nodig, want onze tuin grenst aan alle andere tuinen. De appartementen zijn hier drie hoog dus je hebt van 3 huishoudens een inkijk die je liever niet hebt.

 

Gelukkig stond de monteur snel weer op de stoep om de jaloezieën op te hangen. Wederom werd weer nagemeten. De monteur kwam in zijn eentje. Na het meten werden er in totaal 6 gaten in het plafond geboord met bevestiging ijzertjes er aan. Een klein half uurtje later hingen de jaloezieën er prachtig bij!

 

We hebben voor twee losse jaloezieën gekozen,omdat we openslaande deuren hebben. Ik kreeg ook nog een uitleg en dat er een speciale kinderbeveiliging op de touwtjes zitten. Dit houdt in dat de touwtjes openspringen zodra ze er met hun nek in komen, zodat ze niet kunnen stikken.

 

Ons huis is meteen een stuk aangekleder en het staat ook echt heel gezellig. In de avond doen we hem helemaal dicht zodat we geen last hebben van inkijk van andere buren. Wij kozen de houten bamboe jaloezieën van 50mm

 

Ik ben heel tevreden over de klantvriendelijkheid en producten van Topjaloezieën!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *