Zwanger week ..

Photo diary

Ik haat het om zelf voor de camera te staan (vooral als iemand anders de foto maakt) daar in tegen vind mijn zwangere vriendin het juist geweldig. Deze foto maakte ik van haar op de Loonse en Drunense duinen. (We schelen 5 daagjes.)

Natuurlijk moest ik dan ook zélf maar even op de foto nu we er toch waren. (27 weken zwanger)

Deze foto maakte ik zelf. Ik zag zo’n soort foto voorbij komen op Pinterest en moest en zou er ook zelf zo een hebben. Vraag me niet hoe ik dit voor elkaar heb gekregen, gelukkig zijn mijn hersens soms creatiever dan dat ik kan bedenken. (26 weken zwanger)

Ook deze foto maakte ik zelf. Ik wilde de foto van hierboven die dag maken maar het werkte allemaal niet mee dus het werd iets heel anders. (26 weken zwanger)
Achteraf gezien ben ik altijd wel weer blij met de foto’s van m’n baby buik. Ik denk dat ik de foto’s laat printen en in een boekje stop, leuk om later in te bladeren!


Ik koop tegenwoordig echt niets meer voor mezelf, alles gaat (nu al) naar de baby.
Omdat er al heel veel roze in mijn kast lag wilde ik even wat stoerdere kleding aanschaffen.
Het spijkerbroekje en strepen shirtje gekocht ik bij de Zara & het stippen shirtje bij de Prénatal van een cadeaubon die ik van een vriend had gekregen. Het stippen shirtje kan ze al snel aan en die andere twee is voor 3/6 maanden, het leek mij wel handig dat ook maar vast in huis te hebben.


Deze twee speenkoorden kreeg ik voor mijn verjaardag van twee vriendinnen. Ik vond ze zó leuk en ze zijn van leer! Kan de mini er in style bij liggen.

Dit speenkoord maakte ik dan weer zelf! (Nope, niet de naam van de mini maar een bestelling voor iemand anders) Natuurlijk krijgt ze wel zo’n speenkoord als ik uit de naam ben..

Oké ik hoor mezelf nog zó zeggen: “Ik ga geen overdreven merkkleding kopen voor een baby”. Nou ik zal je zeggen, dat is aardig mislukt. De Ralph Lauren/Tommy Hilfigner en Burberry pakjes liggen alweer klaar hoor. Maar even; dit is toch te schattig. Mn eigen mini kakkertje.

En als laatste; ons kamertje. Het is al helemaal af, het enige dat nog mist is de baby. Ik ben al helemaal gewend aan mijn kamer zo. Ik kan me zelfs niet meer voorstellen hoe het er anders uitzag. Als ik wakker word kijk ik als eerst naar haar ledikantje. Ik kan niet wachten tot daar een klein meisje in ligt.


Dit was het kijkje in ‘ons’ leven weer! Ik denk dat de volgende pas online komt als de baby geboren is. Er zal nu niet zo veel nieuws of bijzonders bijkomen waarmee ik een heel fotodagboek kan vullen. De blogs blijven natuurlijk wel elke week komen + extra blog’s!

Liefs, Kirsten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *