Extra

Petite Amelie poppenhuis

Daar waar ik vroeger altijd van droomde, heeft Emma Lieve er een gekregen..


Het merk Petite Amelie ken ik al vanaf mijn zwangerschap. Prachtig houten meubels, complete babykamer’s, peuterbeddenkinderkamers en speelgoed.
Nu viel mijn oog op de poppenhuizen van Petite Amelie. Deze zijn helemaal handgemaakt en een echte eyecatcher voor bij je interieur. Er zijn vier verschillende soorten huizen, 5 verschillende setjes meubels en drie verschillende setjes met poppetjes,

Wij kozen voor de: CHAMPÊTRE ROSE. Dit is een poederroze variant met een lief bloemetjes motief op de achterwand. De meubeltjes wilde ik wel graag bijpassend dus koos ik voor de 19 delige-poeder-roze meubel set. 
Het poppenhuis heeft drie verdiepingen dus je kan echt een huis er van maken. Woonkamer/keuken/slaapkamer/badkamer.

Het is mooi om te zien hoe Emma Lieve haar fantasie is als ze met het grote poppenhuis aan het spelen is.
Ik denk dat ik het poppenhuis later nog uitbreid met een opa & oma (+ huisdieren) en de babykamer. 

Je ziet echt dat alle spulletjes met liefde gemaakt zijn. Alles is zo netjes afgewerkt en stevig van materiaal.
Het poppenhuis is 86cm hoog ideale speellengte dus! Ik heb het poppenhuis zelf in elkaar gezet. Je hebt hier enkel een schroevendraaier voor nodig! Binnen 2 uur stond die klaar. Dit kan natuurlijk sneller als je met zijn tweeën bent of een elektrische schroevendraaier hebt maar ik vond het wel een rustgevende bezigheid.

Zie hieronder wat foto’s!

Ik raad het poppenhuis zeker aan vanaf 2,5 jaar. Super leuk als verjaardagscadeau of sint/kerst.
Je shopt het poppenhuis hier!

Liefs,
Kirsten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *