Extra

Naif baby verzoring

Voordat Emma geboren was kocht ik alles, maar dan ook alles, van Zwitsal.
Heerlijk die babygeur! Ik had mij van te voren niet verdiept in wat wel en niet goed is voor het babyhuidje – gevalletje lui – en dacht dat ik wel prima zat met deze keuze.


Al gauw kreeg Emma eczeem. Ik wist niet waarvan dit zou kunnen komen totdat iemand mij erop wees dat er in Zwitsal veel parfum zit en niet ieder kindje daar tegen kan. Ik stopte er een tijdje mee en ja wel, de eczeem trok weg. Ik wilde wel iets gebruiken voor in bad en om haar haren te wassen dus ik ging op onderzoek uit.

Uiteindelijk kwam ik uit bij Naïf – “Een babyhuid behandel je met liefde. Daarom zijn de producten van Naïf zo geschikt voor de allerjongsten. Geen rommel of schadelijke ingrediënten die de huid beschadigen, maar enkel verzorgende varianten waar je baby blij van wordt. En jij ook.”


Het uiterlijk van deze lijn is al super leuk! Lekker minimalistisch.
Door de shampoo verdween Emma haar ‘berg’ een soort baby eczeem op het hoofdje.
De ‘wash gel’ heb ik later nog in een grote variant aangeschaft want ik was enorm fan!

De vette crème heb ik twee keer. Ik vind hem voor mezelf namelijk ook erg fijn.
Later kwam ik er ook achter dat er een zonnebrand en aftersun van Naïf bestaat. Helaas smeerde de zonnebrand erg stroef, máár die hebben ze nu verbeterd! In de tussentijd hebben wij de nieuwste zonnebrand uitbundig getest. Een spray in factor 30. Perfect. Zelfs met het hete weer van afgelopen weken is Emma niet verbrand. Enorme aanrader dus.
Wij gebruiken alleen nog maar Naïf. Stiekem hopen we op een haarlotion want die moeten we nu nog van een ander merkje gebruiken.
Zijn jullie ook Naïf fan?

Via deze link kun je direct gaan shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *