Dagje uit

Naar Julianatoren met een dreumes.

Op dinsdag 16 juli zijn wij naar Julianatoren geweest!
We stonden op tijd op, smeerde broodjes, pakte snoepjes in én niet te vergeten Emma haar epi-pen!


Na 1,5 uur rijden kwamen we aan. We parkeerde op de parkeerplaats en werden daar opgehaald door een bus van het park. Deze bus zette ons (en alle andere) af voor het park.

We hebben eerst heerlijk patatjes gegeten! Emma had een kindermenu, hier zatten patatjes, een snack naar keuze, mayonaise, een flesje slimpie limonade en een klein cadeautje in.
Toen onze buiken meer dan gevuld waren zijn we het park in gegaan.
We vlogen met helicopters, muizen en liepen door het bos van cas de ranger. Emma mag nog niet alleen in attracties, een ouder/begeleider moet dus mee. Niet erg, super leuk juist alleen moet je niet te lang zijn. Met mijn 1.63m wurmde ik mij nog wel in alle kleine ruimtes maar langere mensen zitten wel met hun benen in hun nek. (Je moet er wat voor over hebben!)

Toen we uit het bos kwamen begon er een cowboy show met Jul de muis. Hier hebben we eventjes gekeken. Emma is niet zo’n danseres dus die bleef veilig in haar wagen zitten.

Tijd voor een safari ritje! Ook hier wurmde ik mij weer in een lekker klein karretje en Emma vond alle beesten die we onderweg tegen kwamen super leuk!

En toen was het suikerspin o’ clock!

Nog even een rondje langs de dino’s. Het leuke aan de attracties is, is dat ze bijna overal een stuurtje hebben. Kinderen hebben dus werkelijk het idee dat zij het wagentje besturen.

Ook het reuzenrat mocht niet ontbreken. “Woow mooi!” Klonk het naast me. Daar doe je het toch voor?!

Als laatste zijn we nog in het spookhuis geweest. Hier geen foto’s van, te donker en te snel! Emma vond het niet eng of spannend dus prima te doen.

Er waren nog veel meer attracties waar Emma ik had gemogen, wij gingen alleen richting huis. Het was inmiddels 16:00 en we moesten nog 2uur terug rijden, file!

Samengevat: Juliana toren is heel leuk voor kleine kinderen! Op de site kan je de lengte van je kind invullen om te zien waar ze allemaal in mogen. Het personeel is vriendelijk, het park is schoon en de prijzen voor eten/drinken vind ik voor een pretpark erg schappelijk! Wij hebben een fijne dag gehad!

Liefs, Kirsten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *