Emma Lieve

Emma-update maand 11


AHHH! De laatste maand als baby is aangebroken.

Mijn moeder hart heeft het daar toch een beetje moeilijk mee..


Met 10 maanden en 2 dagen begon Emma het tijd te vinden om zelf haar eerste stappen te zetten. Midden in de woonkamer zonder zichzelf vast te houden. Hierna heeft ze het eventjes niet meer gedaan maar nu aan het eind van de 10e maand komt het toch weer op gang.
Wel is ze erg goed van vertrouwen en laat ze zich soms gewoon na 1 stap naar voren storten. Iets met; je vangt me toch wel op 🙂

Deze maand heb ik een Blijdorp abonnement aangeschaft! Ik wilde dit sowieso al doen en leeftijdtechnisch (is dit een woord?) was het nu het slimst om te doen.
De eerste keer ben ik samen met mijn zusje en Emma geweest en de week erop samen met mijn oma en Emma.

Deze maand gingen mijn ouders 2 weken op vakantie. Geen back-up dus. Het was even wennen maar goed te doen, helemaal als ik echt alleen samen met Emma zou zijn. Nu moest ik van 5 mensen hun troep op ruimen. Dit hoeft natuurlijk (gelukkig!!) niet als we samen een huisje hebben. Ook moesten wij deze maand naar de kinderarts voor Emma haar allergie. Afgelopen woensdag ben ik gebeld door het ziekenhuis met de mededeling dat Emma inderdaad een allergie heeft. Wel alleen voor pinda’s, niet voor andere dingen, gelukkig. Nu wachten we weer geduldig af tot er een doorverwijzing komt naar een ander ziekenhuis waar Emma een dagopname krijgt.

Vorig weekend had ik een fotoshoot in Udenhout, mijn ouders zouden nog met vakantie zijn (kwamen een dag eerder thuis.) Emma mocht een dagje bij mijn tante en nichtje doorbrengen.

Vandaag gaan Emma en ik samen met mijn twee beste vriendinnetjes een dagje naar Brussel. Emma zou eerst niet mee gaan maar met ‘gebrek’ aan oppas gaat ze toch gezellig mee. Dit vonden mijn vriendinnen natuurlijk maar al te leuk.
Wij gaan nu dus gauw de laatste spulletjes bij elkaar pakken en op naar België!

De volgende blog wordt iets anders, want dan is mijn vrolijke meisje alweer 1!

Liefs, Kirsten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *