baby #2

Eerste trimester

Super spannend om na een miskraam weer zwanger te mogen worden. De miskraam was enorm verdrietig maar we wisten wel beide dat we door wilde gaan.

24.10
Vanmorgen een test gedaan. De vroege test van clearblue. Eigenlijk is de 28ste pas mijn NOD maar ik kon niet meer wachten. En wachten hoefde ik ook niet. De test werd bijna meteen positief! En wij beide ook, we zijn zo blij!

28.10
Clearblue weken indicator gedaan. Ik verwachtte 1-2 weken zwanger te zien maar de test zegt 2-3. Meteen maar even de verloskundige gebeld voor een afspraak en 16 november mogen we!

15.11
Morgen ochtend hebben we onze eerste echo! Ik heb licht zenuwen maar wel een goed gevoel. Bij de vorige zwangerschap heb ik 2x bloed gehad voor de eerste echo (mocht toen ook eerder komen) nu gelukkig niet. De zogeheten zwangerschaps kwaaltjes komen steeds meer. Onwijs pijnlijke tepels, honger maar toch ook niet. In de ochtend vlagen van misselijkheid en ik slaap heel licht. Ik duim zo erg dat dit een gezond kindje mag zijn.

16.11
De echo was goed! Ik ben geschat op 6 weken 3 dagen. Het hartje klopte mooi en over 27 dagen (14 december) mogen we weer.

02.12
We logeren nu al een week bij mijn ouders. Ons nieuwe huis was nog niet bewoonbaar, helaas! Voor alsnog gaat alles zijn gangetje en zou ik nu 8 weken en 5 dagen zwanger moeten zijn. Mijn spijkerbroeken knellen nu al. Of dat komt door de chippies. Ik ben vooral super moe. De avond duurt voor mij niet langer dan 21:00.

12.12
Mijlpaal: eerste zwangerschapstrui gekocht. En ik lust opeens geen vlees meer! Ik vind de geur en structuur opeens meeega vies. Dit had ik bij Emma niet.

14.12
Yes! Een goede echo. 10.5 weken. 7/7/2022 is mijn uitgerekende datum. Het hartje klopte mooi, we zijn opgelucht! 31/21 hebben we de 13 weken echo en daarna mag het van mij de wereld in. Al blijft het spannend!

29.12
Afgelopen weekend (kerst) hebben wij Steven zijn familie verteld van de zwangerschap. Wederom weer iedereen blij! En blij dat we al over de 12 weken heen waren. Morgen tik ik de 13 weken aan en overmorgen hebben we de 13 weken echo. We zijn inmiddels verhuist naar onze nieuwe woning. Dit ging niet zonder slag of stoot. Gelukkig komt mijn energie elke dag een beetje meer terug.

31.12
Gister avond 23:30 een bloeding. Paniek, bij beide. Gaat het nu serieus weer mis?! Heel de nacht rot geslapen. Vanmorgen om 11:00 de echo gehad en godzijdank.. alles was GOED. Alles zit er op en er aan. Het maagje werkt, de blaas zit prima. Nieren, nekplooi, alle hartkamers noem maar op. Onze baby is compleet. We weten ook het geslacht al, maar dat houden we nog lekker geheim.

Mijn eerste blog is af. Het eerste trimester zit er op. Vandaag 01-01-22 ben ik 13.2 weken zwanger. Ik ben zo blij en opgelucht dat alles goed is.

Tot snel bij de volgende blog
En vergeet ons vooral niet te volgen op Instagram.

Liefs,
Kirsten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *