Zwanger week ..

Eerste aankopen.

Het leek mij leuk om zo af en toe een fotodagboek bij te houden. Ik ben natuurlijk afgestudeerd als fotograaf dus dat moet ik eigenlijk wel een beetje terug laten komen in mijn blog. Al ben ik wel 1000% beter in kinderfotografie dan in producten maar oké, ik probeer zo mooi mogelijke foto’s te plaatsen voor jullie.
(Als je nu nieuwsgierig bent geworden naar mijn kinderfotografie kun je mij vinden door  hier!  te klikken).

Deze eerste keer heb ik wat kleertjes en een stukje kamer gefotografeerd. Ik zal de winkels onder de foto’s plaatsen.

Dit zijn drie planken in mijn eigen kast die ik vrij heb gemaakt voor de baby. Het word natuurlijk loop der tijd wat makkelijker neergelegd (speentjes uit verpakking etc.)

Dit box/ledikant kleedje is niet te koop! Mijn moeder heeft deze voor de baby gehaakt (het kleedje is 4x zo groot). Omdat we nog niet direct wisten wat het was vond ik het leuk om grijs en wit als kleuren te kiezen. Dit kan namelijk voor beide geslachten.

Haar eerste jurkje. Mijn nicht kocht dit jurkje voor mij nadat we van de geslachtsbepalende echo terug kwamen. Het jurkje is van Nameit.

Rompertjes! Echt je kan er niet genoeg van hebben, (denk ik? haha) het grijze rompertje heb ik samen met mijn vriendin gekocht die ook zwanger is en de overige drie rompertjes heb ik van een andere vriendin gekregen. Ik moest haar beloven zelf niets te kopen waar katten op staan want die taak nam zij wel op zich hahah. Het grijze, blauwe en witte rompertje komen van de Hema en de roze komt van de H&M.

Ik houd echt van rustige printjes op baby kleertjes (voor mezelf echt totaal niet.) Het linker broekje is van Nameit. Deze kreeg ik van mijn vriendin. Het rechter broekje kocht ik zelf bij de Wibra, voor maar €3!

Deze bandjes konden natuuuuuuurlijk niet ontbreken. Het is nu eenmaal een meisje dan moet ze ook lekker meisjes achtige bandjes in haar haren. De drie bandjes kocht ik als 1 pakketje bij de h&m.

Ik was met mijn zusje op Zuidplein (winkel centrum in Rotterdam.) We zijn toen even de Prenatal in geweest en zij kocht het onwijs schattige shirtje met ‘dotje’ erop. Zelf kocht ik het rechter shirtje dat voor 50% korting in het rek hing. Dan mag het, toch?!

En dit is een stukje van onze kamer. Ik poste deze foto al op Facebook. De muren van mijn kamer laat gewoon wit en wil ook zo veel mogelijk neutraal houden. Als ik de baby wel een eigen kamertje kon geven had ik dit waarschijnlijk ook gedaan. Ik vind dit veel rust uitstralen en dat vind ik zelf persoonlijk heel fijn.

Nou, dit was dan de eerste ‘foto dagboek’ post. Ik hoop dat jullie het leuk vonden eens een ‘echt’ kijkje te nemen in mijn leven! Wat er de volgende keer voor foto’s komen moet ik nog even over na denken.

Liefs, Kirsten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *