momlife

Cadeau tips 4 jaar

Zo zijn ze geboren en zo breng je ze naar de basisschool! 6 november wordt Emma Lieve 4 jaar. En zoals elk jaar heb ik weer eens geen idee wat ik moet geven. Dus ik vroeg jullie tips op Instagram en daarvan heb ik een top 10 gemaakt! Lees je mee?


TIP 1:
Een trampoline.
(Wij nemen deze dénk ik niet. Ik vind het zo zonde van de tuin, het is zo’n sta in de weg)

TIP 2:
Playmobil. Dit gaan we denk ik wel kopen, vorig jaar kreeg ze een geweldig poppenhuis van Playmobil. Deze staat nu bij mijn ouders maar komt wel op haar nieuwe kamertje. Deze hebben we toen aangevuld met allerlei kamertjes.

TIP3:
Poppenhuis: Deze heeft ze dus in principe van Playmobil zoals je ziet bij tip 2. Maar we hebben ook een hele leuke houten van Petite Amelie.

TIP4:
Educatieve spelletjes. Ik heb 3 leuke gezocht die ik wel wat vind voor Emma Lieve. Spel 1- Ik leer Letters.
Spel 2 – Ik leer schrijven .
 En Spel 3 – Op Weg Naar Groep 1

TIP5:
Kenetisch zand. Ja, dit is best leuk! Ook voor jezelf om mee te doen. Houd wel de stofzuiger bij de hand want het geeft wel een zootje. Het zand dat ik gelinkt heb is neutraal van kleur. Emma had eens roze maar die gaf af aan haar kleding en dit ging er niet meer uit.

TIP6:
kindercamera van Vtech. Dit is zeker een aanrader, ik heb hem al 1,5 jaar voor Emma en hij blijft echt heel leuk! Je vind hem hier in het roze en hier in het blauw 

TIP7:
Voorstelling naar iets – wij doen dit niet want QR code. (Er zijn genoeg dingen waar je geen QR voor nodig hebt, denk aan Efteling – Toverland – Slagharen)

TIP8:
MAILEG muisjesJa, dit vind ik altijd zooo mega schattig! Ook super leuk om bij te vragen aan de visite. Deze muisjes kan je bijvoorbeeld toevoegen aan tip 3 (poppenhuis Petite Amelie)

TIP9:
LEGO FRIENDSVia Bol en Kruidvat heb je hier best vaak leuke aanbiedingen van. Ik vind Emma er alleen nog wat te klein voor. En omdat ze nu veel met playmobil speelt vind ik het denk zonde beide te kopen! Wellicht volgend jaar want het ziet er allemaal wel heel leuk uit.

TIP10:
Rolschaatsen met bescherming.

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben! Wij gaan denk ik voor een aanvulling van de Playmobil en dan staat dit hoog op het lijstje:
Dierentuin   + wat aanvulling van losse diertjes.

Liefs,
Kirsten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *