Extra

Afvallen met het nieuwe WW – mijn ervaring

Zondag 12 januari 66.6 kilo.
Lekker duivels getal wel, daar moeten we wat aan doen.

Via weight watchers ontving ik 3 maanden lidmaatschap. Zo kon ik een app downloaden en daar mijn eten in bijhouden. Ook staat het vol met heerlijke en simpele gerechten! Naast het lidmaatschap kreeg ik allerlei tussendoortjes, deze tussendoortjes bevatten 2 smartpoints. Per dag mag ik 16 smartpoints eten.

Nu zal je denken; daar zit je zo aan! Maar dat is echt niet zo. Zo veel producten zijn 0 punten. Elke soort groente en fruit maar ook eieren, cottage cheese, yoghurt, en vis (zonder paneermeel)

Hoe mijn dag er zo’n beetje uit ziet

Ontbijt; koffie, yoghurt met blauwe bessen
Tussendoor: mandarijn/banaan of appel
Lunch; 2 crackers met cottage cheese of 2 eieren
Tussendoor: tussendoortje van WW.
Avond eten; volkoren pasta/gekookte aardappelen/ salade/ vis/ soep

Ontbijt = 0 smartpoints
Tussendoor1 = 0 smartpoints
Lunch = 2 smartpoints (de crackers)
Tussendoor2 = 2 smartpoints
Avond eten = +/- 6/8 smartpoints.

In principe zit ik dus nooit over die 16 smartpoints. Nu heb ik deze maand zeker wel een beetje vals gespeeld. In de Efteling at ik een Pannekoek met witte chocola. Op het strand at ik een panini met kaas en tomaat
En het weekend aten we sushi.

Al met al ben ik in 3 weken van 66.6 kilo naar 63.4 kilo gegaan.

Hoe kan dit nou?
Nou! Dat zal ik jullie eens uitleggen;

De app maakt je mega bewust wat je eet. Als je pasta wilt eten en je ziet dat normale pasta 10 smartpoints is en volkoren 0, wat kies je dan? Precies! Op een dag drink ik zeker 3/4 kopjes koffie mét melk. De melk is 1 smartpoints, moet jij eens raden wie er nu koffie zonder melk lust ‍♀.

Tussen door trek? Een stroopwafel telt 7 smartpoints en een bakje frambozen 0. Je denkt gewoon beter na wat je in je mond duwt en dat is zo goed! Ik voel mij veel mooier, mijn broeken zitten nu al losser en jurkjes draag ik veel vaker. Ik ben er nog niet, ik zou graag de 60 aantikken van de zomer dus ik heb nog eventjes te gaan. Maar geloof mij; als ik dit kan, kan jij dit zéker! 2 jaar geleden begon ik op 85 kilo. 19 kilo viel ik toen zelf af door echt op te letten wat ik at en nu de rest met de hulp van weight watchers.

Weight watchers is echt een aanrader. Geen gekke shakes maar gewoon normaal eten. Je past je eigen levensstijl aan. En wil je een keer uiteten? Kan gewoon!

Ik hoop dat jullie iets aan mijn ervaring met WW hebben gehad! En als jullie er nog vragen over hebben mag je die zeker stellen onder de blog

Liefs, Kirsten

* PS.
Houd vanavond, 29 januari 2020, mijn instagram feed goed in de gaten.
Er komt een hele leuke give away aan!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *